Portfolio Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah

Click image to enlarge

          FULL TEMPLATE


          

 
































 

 HEADER DESIGN

WATERMARK DESIGN




BUSSINESS CARD/NAME CARD DESIGN

BANNER DESIGN


VECTOR POTRAIT


  

KAD RAYA DESIGN

 

STICKER/LOGO DESIGN


     

17 comments

  1. Tq Fiza sebab buatkan blog untuk saya.. Nanti macam nak minta fiza buatkan vector potrait pulak. nampak menarik :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum, kak saya nak buat tempahan.. cara2x dia macam mana ek?

    ReplyDelete
  3. Semua ada kelainan tersendiri ..Fiza mmg best laaa

    ReplyDelete
  4. Semuanya cantik-cantik belaka, ehh Azwar punya pun ada. Sekali lagi Azwar nak ucapkan terima kasih pada kak Fiza kerana hias blog Azwar cecantik..hehe :)

    ReplyDelete
  5. Cantikkk ! ^^ suka tengok. Sy baru habis diploma in grafik n multimedia. Minta tunjuk ajar nanti ^^

    ReplyDelete
  6. Semuanya menepati citarasa pelanggan ..Alhamdulillah Tahniah Fiza

    ReplyDelete
  7. Awesomenya artwork kak fiza...teringin nk bt bisnes mcm akak.

    ReplyDelete
  8. Terbaik...Berminat...nanti saya email nak tempah

    ReplyDelete
  9. Ohsem nye design...
    Maybe one day akan tempah juga..

    ReplyDelete

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu