Unboxing Althea Beauty Haul 13.0 | Althea A'bloom

Satu lagi parcel dari Althea yang Fiza dapat hujung bulan April lepas. Dah unboxing Althea Beauty Haul 13.0 ni lama dah tapi macam Fiza cakap dalam entry sebelum ni lah. Sibuk teruk dengan tempahan sampul duit raya. Seminggu dua lagi dah boleh berehat dan hadap blog update mana yang banyak tertinggal dah tu. Okay box kali ni dapat special edition box Althea Angel special edition tu.Yeay! Paling best kali ni dapat Althea Korea's A'bloom Products.


Antara apa yang ada dalam box Althea Korea's A'bloom Products 
  • A'bloom BHA Blackhead Blaster
  • A'bloom Giant Meringue Puff
  • A'bloom Baby Meringue Puffs
  • A'bloom Moisturizing Watermelon Mask Sheet
  • A'bloom Nourishing Avocado Mask Sheet
  • A'bloom Brightening Lemon Lime Mask Sheet
  • A'bloom Anti-Blemish Peach Mask Sheet


Tengok packaging produk ni semua comel-comel ya amat! Itu yang buat orang tergoda nak membeli tu kan. Untuk pengetahuan semua, Althea Korea's A'bloom Products baru saja launched 23 April yang lepas. Cerita selanjutnya dalam entry Fiza review nanti setiap satu produk ni. Short and quick entry untuk setakat ni. Tunggu Fiza kongsikan review nanti okay. Tapi kalau dah tak sabar nak beli terus, boleh buat pembelian di website Althea Korea- Althea Korea's A'bloom Products.

with love,
Sihatimerahjambu

Comments

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.