Sarapan Ringkas dengan Hash Browns dan Kacang Panggang

Bila dah tak cukup masa nak sediakan sarapan pagi, boleh sediakan sarapan ringkas dengan hash browns dan kacang panggang. Hash brown boleh goreng dan kacang panggang hanya perlu panaskan tambahkan air sedikit. Kalau tak nak guna minyak boleh bakar hash brown dalam oven je. Mudah je kan. Sesambil panaskan kacang panggang dan tunggu hash brown masak boleh sediakan air.

sarapan-ringkas-dengan-hash-browns-dan-kacang-panggang

Selalunya roti bakar/ roti telur/ roti biasa dihidangkan bersama kacang panggang. Tapi kita buat kelainan sikit hash browns dengan kacang panggang. Sedap juga tau. Cuba lah buat dan rasa sendiri. Lagi sedap bila gunakan kacang pool keju.

with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. ringkas tapi sedap.....


    adehhh, terliur plak

    ReplyDelete
  2. simole dan nampak sedap!!
    Jom lawat blog saya pula  http://enyyusnizar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Wah wah wahh nampak pon dah tahu sedappp

    ReplyDelete
  4. Mesti makan tak pandang kiri kanan ni Fiza..

    ReplyDelete
  5. sedapnya..memang suka makan kacang panggang dengan roti & telur hancur..sedap

    ReplyDelete
  6. kalau buat akak dengan Mikhail je makan..Maisara tak suka nih..

    ReplyDelete
  7. Sedap juga sesekali sarapan ringkas cmni..

    ReplyDelete
  8. sedap kacang panggang tu. makan dengan roti kosong pun sedap

    ReplyDelete
  9. macam sedap je, rasa nak cuba buat jugalah.. xD

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.