Semalam Fiza ada post entry wordless wednesday #44 yang ada Cat Pink tu kan.Sebenarnya tu tema cat tahun lepas.Gambar pun tahun lepas punya.hihi..Sebelum ni cat bilik Fiza warna soft pink.Disebabkan soft pink tu macam tak naik sangat warnanya,So Fiza tukarlah kan yang lebih menyerlah.

Berjaya jugak mengecat bilik sendiri dengan semua warna hot pink ni.Dan hasilnya dapatlah macam ni..Di sudut..*abaikan kepala yang ada tu..anak buah sedang menyepahkan bilik.Gambar di ambil guna DSLR di ketika waktu panas/suasana terang.Warna dia nampak memang Hot sangat..^__^

Disebalik anak buah Fiza yang comel ni kan..comel tak?eh disebalik langsir bilik yang berwarna soft pink ni ada sikit mural..love love love yang berwarna soft Pink[cat yang asal].Cuba selak langsir tu nampak beberapa hati pink yang comel.^__^..Dalam gambar cuma nampak half je tu kan..Cukuplah nak jengah jengah..

Gambar ni pulak snap pada waktu malam guna DLSR dan flash menyala..Warna akan nampak macam soft sikit dari waktu siang..but still menyerlah hokeh!

Yang ni pulak sudut 'si comel' dalam bilik..koleksi toys dan komik.Gambar di snap guna camera handphone cap ayam di waktu siang.gambar terpaksa di glow kan untuk hasil yang menawan.Nampak cantik tak bila dah siap cat macam ni?Still warna cat tu menyerlah kan.
Tahun ni rasanya tak terlarat lah nak mengecat sorang sorang kan.Kalau tukar pun still dengan Pink jugak..haha..So,tujuan entry ni untuk share pengalaman sikit dengan cat pink ni ha.So far sedap mata memandang..yelah nama pun pinkaholic.Asal Pink sedap je memandangkan.hihi..

So far,tak rasa hot pun.Still selesa walaupun takde combinasi warna lain.Okay,bagi yang bertanya code warna tu Fiza tak ingat dah sebab tahun lepas punya aktiviti ni.Dulu masa beli cat tokey tu ada bagi code tapi Fiza lupa lah..Tin cat pun ntah kemana.

Ingat ingat lupa samada Sweet Pink atau Hot Pink.Nanti kalau nak beli cat tu korang mintaklah catalog warna tu kot.Agak agak ada nama yang Fiza mention ni,so tu lah warnanya..^__^

Gambar di amek berbeza keadaan dan camera dengan tujuan untuk tunjukkan perbezaan warna cat.But in real still the samelah.

Notapink : Hari pertama tidur dalam bilik setelah siap cat memang lena abis.Rasa nak dok dalam bilik je.^__^