Tutorial Buat Slider Sebagai Header Using JQuery

Sebelum Fiza nak buat design,meh nak kasi tutorial sikit bagi pusing biji mata jap dan bagi pening lalat sikit.Kali ni tutorial nak buat slide yang ade gambar dan link post sekali ye.Kalau sape yang pandai coding tu boleh customize mengikut citarasa korang.Sape yang masih samar-samar,ikut je tutori…

Takyah Mahal Sangat

Takut lak nak kawin zaman sekarang nih.Kalau takde minimum 15ribu jangan harap nak kawin! itu pun kire majlis biase-biase je.Kalau artis kawin,tak sah kalau tak puluh ribu.Baru-baru ni memey dengan hantaran kawin 24ribu.mak aiii..dah lebih kurang umur die.Pulak tu ramai lak yang sponsor kan,bertuah…

Tutorial Tukar Font Dalam Blog Tanpa Install

Selamat petang peeps!Agak mengantok kan petang-petang ni..ape kate jom kite cube sesuatu yang agak menarik petang ni.Saje suke suki nak buat blog jadi fancy sikit sesambil exercise mata tu.Meh kite install fancy font dalam blog. Selain gune template designer yang boleh tukar font tu tapi agak limit…

Freebies:ShoutBox Icon7

Maaflah lame tak update freebies ni.Sorry ye korang.Fiza tak lupe cuma tak de mase nak update and design.Makan kueh raya terlebih ni.Okay,untuk tak menghampakan permintaan.Fiza upload sikit ye hari ni.Macam biase size die korang kene tukar [check tutorial list fiza ye].Size icon ni Fiza ade bagitau…
back to top