Tutorial Letak Icon Facebook/Twitter/Friendster/Myspace di Tepi Blog

Seperti yang di request di atas,Fiza dengan rajinnye buat tuto malam ni sebab Fiza cukup tido hari ni.haha..heaven dapat bersantai hari ni..OK takmo cakap banyak..meh buat tuto..Cik lolypop98 sile focus tau! dan juga pada sesape nak buat..bolehlah try untuk mengisi masa lapang korang.
1.Log in blog…

Sape Kata Susu untuk Budak Kecik Je | Kad Jemputan Kawen

Ade orang pelik kenape Fiza minum susu..so,Fiza dengan rase tak pelik pun nak tulih entry ni.Sape kate susu untuk budakbudak kecik ke..pada peringkat remaja ni lah kite kene jage kesihatan kite.Tak bermakne waktu remaja ni kite tak mengalami tulang rapuh atau nama saintifiknye osteoporisis.Salah ta…

Abang Bangla gatal dan Abang Hitam ketiak Busuk

Tajuk entry macam kejam je kan..lantaklah korang  nak kate kejam  ke tak..lagi kejam ape yang dorang buat ni.Meh sini Fiza nak citer.Selalunyer weekend camni kan kompemlah penuh padat macam sardin dalam KTM Komuter tu.Tak kirelah kemane destinasi korang..tunggulah train seterusnyer pon..masih penuh…

KAWAN,Mengapa mahu lawan?

Alhamdulillah hari ni dapat jugak Fiza qada' Puasa.Tengah berfikir menu ape nak berbuka nanti..tapi nanti dululah..ade bende yang Fiza nak share ni tentang dunia blogging.Susah ke nak blogging secara sehat?bukanlah nak suruh buat senaman ke ape.Sejak akhirakhir ni Fiza rase makin menjadijadi bl…

Mari amalkan

Di awal pagi khamis ni Fiza nak share sikit tentang amalan di bulan sya'ban.Lagi beberapa minggu je lagi nak masuk bulan Ramadhan kan..Cepatnye mase berlalu dah setengah tahun dah dalam tahun 2011.So,dibulan Sya'ban ni banyak amalan sunat yang boleh kite buat..paling penting dan wajib,"…
back to top