Althea Beauty Tool | Lovely Etti Hair Band

Thursday, March 21, 2019

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Website Althea Korea ni berhantu betul! Bahaya sungguh kalau dah termasuk website Althea ni. Semua benda kau nak masuk dalam bakul. Masa shopping sempena birthday rewards haritu ternampak Lovely etti Hair Band, salah satu Althea beauty tool yang super cute yang patut kau orang beli. Pantang nampak benda comel mesti nak beli.


Dan keinginan nak membeli tu kena disusuli dengan tujuan kegunaannya. Kegunaan etti hair band ni bukan sekadar menonjolkan kecomelan si pemakai tapi kegunaan utama dia adalah untuk memudahkan kita mencuci muka atau memakai sebarang jenis mask.



Bila pakai etti hair band ni, lebih senang lah kau orang nak cuci muka tu tanpa gangguan rambut dan rambut pun tak basah. Nak pakai sebarang mask pun lebih senang tak terkena pada rambut. 


Disebabkan harganya cuma RM15, Fiza pun tak fikir panjang dan terus masuk bakul je. Bila pakai pun selesa sambil-sambil baring tunggu mask kering tu. Kau orang boleh dapatkan lovely ettir hair band ni melalui website Althea Korea.

With Love, Sihatimerahjambu

2 comments

  1. eeee comelnyaaaa hair band tu...macam korea2 gitu ekkk

    ReplyDelete
  2. kadang2 tngk beauty vlogger kt utube share facial routines mesti pakai benda2 comey ni.. hehe..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.