Tengah kusyuk buat kerja tiba-tiba dengar orang bagi salam. Dalam kepala ni, jiran sebelah kot. Sekali lagi bagi salam. Eh, orang sebelah tak ada kat rumah ke? Terus lah menjengah ke tingakp. Eh eh rumah kitalah! 

Masa bila entah beli barang. Rasa macam tak ada! Bila courier sebut nama betul semua, saya pun mintak dia letak atas tembok je. Besar betul kotaknya. 

Dalam kotak dipenuhi dengan inflatable air bag. Keluarkan satu-satu dan ada satu benda terbungkus elok dengan inflatable air bag tu. Bergaduh kejap dengan selotape sana sini. Betul betul elok seller seal barang. Kagum kejap!

Ambil masa jugak nak bukak. Tahu-tahu ada semangkuk besar kaca dengan penutup jenama Klasique. Kiranya kategori Klasique bakeware lah kan. Buat tempat letak nasi atau sup okay jugak ni.

Klasique bakeware Borosilicate Glass with lid

Sampai ke hari saya masih tertanya tanya siapa yang bagi. Hadiah misteri yang masih belum ada empunya nama pengirimnya sebab alamat tu dari seller yang jual. Tak ada nota apa apa melainkan nota warranty dari seller.

Hadiah birthday lagi ke macamana? Harap pengirimnya muncul kan diri. Jangan senyap sepi sudahlah.