Malam ni malware menyerang Blog Sihatimerahjambu. Ingatkan blog sendiri je kena serang rupanya blog rakan blogger pun diserang jugak. Puncanya adalah serangan dari pingbusuk.org seperti yang di katakan dalam caution bawah ni.

So laju laju buang segala yang berkaitan dengan pingbusuk ni. So far blog Fiza dah okay dah, bila blogwalking ke blog lain masih jumpa benda ni keluar. So kengkawan semua remove kan apa yang patut dulu. Dah okay baru install balik sekiranya selamat di gunakan.

Malware

Shoutbox busuk dah lama fiza remove sebab ada error lately kan. So dari biarkan camtu Fiza remove je la. Settle problem malware ni. Nasib la ada bagitau dari mana kan, kalau takde? Gelabah ayam nak mencari puncanya...huhu