Header Ads


Drama Sorry Naik Lori

Sorry Naik Lori, sebuah drama iQiYi Original dibintangi pelakon Ruhainies, Nazim Othman, Tajul, Nafiz Muaz dan ramai lagi bersiaran secara eksklusif di platform iQiyi akan datang. Tonton drama Sorry Naik Lori full episode di platform iQiyi.

Sorry Naik Lori memaparkan kisah suami isteri yang hidup dunia moden bergenrekan komedi. Penggambaran drama Sorry Naik Lori dijalankan di pelbagai lokasi di seluruh negara terbitan dengan kerjasama firma penerbitan tempatan terkenal Tsar Asia.

Drama Sorry Naik Lori Online iQiyi

DRAMA SORRY NAIK LORI

Jumlah episod : 12
Mula siaran : 2022
Siaran TV : iQiyi
Pengarah : Aidilfitri Mohamed Yunos
Produksi : Tsar Asia Sdn Bhd

PELAKON SORRY NAIK LORI

Nazim Othman
Ruhainies
Tajul
Nafiz Muaz
Sheila Mambo
Asha Zainul
Ahmad Saffuan

SINOPSIS SORRY NAIK LORI

Drama ini menyusuri kisah hidup seorang pemuda bernama Khairul. Khairul seorang pemandu lori yang tinggal di Pulau Pinang, dan isterinya Nadia, seorang suri rumah. Nadia memendam impian untuk menjadi personaliti berpengaruh di media sosial. 

Pada satu hari, satu daripada video Nadia di sebuah restoran yang dikongsikannya di NikNok menjadi viral dan menaikkan namanya di media sosial. Tak lama kemudian beliau menerima tawaran daripada sebuah agensi mencungkil bakat. 

Sementara itu, azam Khairul mendapatkan pendapatan tambahan dihalang oleh beberapa orang pembuli di tempat kerjanya. Semua ini menimbulkan ketegangan dalam hubungan dan menyebabkan Khairul rasa serba kekurangan.

2 comments:

  1. Haa.. bila bini dah terlebih sikit... laki mesti rasa tergugat... dan rendah diri... kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu yang jadi masalah tu. Tapi dalam drama je lah. In realiti harap tak berlaku macam ni :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.