Header Ads


Bicara Budi

Bicara budi, drama melayu bersiri lakonan lakonan Daiyan Trisha, Ben Amir, Rashidi Ishak dan ramai lagi akan bersiaran di Astro Ria saluran 104. 

Drama Bicara Budi Astro Ria

Drama : Bicara Budi
Jumlah episod : 20
Mula siaran : 2022
Waktu Siaran : akan dikemaskini
Siaran TV : Astro Ria (CH104)
Pengarah : Wan Alauddin Wan Zainuddin
Produksi : KL Motion Picture

PELAKON BICARA BUDI

Daiyan Trisha sebagai Budi
Ben Amir sebagai Rahimin
Rashidi Ishak sebagai Azlan Ang
Anita Baharom sebagai Salmah
Ellyas Abdullah
Shahril Sarjen
Nizam Kama

SINOPSIS BICARA BUDI

Akan dikemaskini

16 comments:

  1. Komen akan dikemaskini jugak hehe.. Nampak mula siaran 2022, dah nak hampirrr.. Kejapnya masa berlalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah tu, tahu tahu dah masuk 2022 nanti. Kejap je masa berlalu.

      Delete
  2. Budi bicara..
    Dalam hidup kalau pakat ada budi bicara,memudahkan urusan..selagi tidak ada yang ambil kesempatan la..
    hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, setuju sangat. Kalau ikut atas budi bicara pasti mudah segala urusan. Bila dah elok berbudi bicara, sayanglah kalau ada yang cuba ambil kesempatan.

      Delete
  3. cerita loyar rasanya kalau nak diagak dari gambar

    ReplyDelete
  4. Watak Daiyan Trisha as Budi?? Waw namanyaaa!
    Tak sabar nak baca sinopsis pasal apa ni..huhu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Berbeza sangat muka dia sekarang berbanding dulu, kan?

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.