Trending Baju dan Seluar Warda Suri Hati Mr.Pilot

Tuesday, May 02, 2017

Peminat lofattah dah boleh move on ke tidak dengan cerita Lofattah yang tak pernah basi-basi tu? Rasanya tak boleh move on lagi kot. Bukan kisah cinta dia orang je jadi hangat sensasi. Setiap apa yang warda pakai dalam Drama Suri Hati Mr. Pilot pun jadi bualan ramai. Salah satunya set pakaian yang warda selalu pakai tu selain gaya tudung Naelofar hijab yang digayakan oleh Neelofa sendiri.

Sejak fenomena warda tu merebak teruk, terus ramai yang tercari-cari di mana nak beli set warda tu. Sampaikan ada yang namakan set warda terus. Tapi ada juga menamakan dengan nama lain. Ni ha set fatimah, set ala warda tapi versi printed. Cantik ke tidak? 

Tertarik dengan set fatimah ni. Lagi-lagi ada pelbagai jenis corak yang menarik. Rambang mata nak buat pilihan yang tepat. Rasa nak pilih semua sebab semua cantik-cantik. Bagi kau orang yang suka berfesyen ataupun yang kerja office dah bosan nak pakai baju yang sama je setiap hari, apakata cuba gayakan set fatimah ni ke office. Confirm ada yang tertanya nanti beli kat mana.


Fiza lebih suka corak yang lebih kecil untuk nampak lebih kurus. Untuk mereka yang kurus, elok pakai yang bercorak lebih besar atau sederhana besar. Ini salah satu tips untuk nampak kurus dan sebaliknya. Tapi kadang-kadang lebih suka pilih ikut corak yang kita suka je kan. Yang nampak kurus tu, tolak tepi dulu kononnya.


Corak bunga-bunga kecil pun menarik. Bukan ada warna ni je kau orang, ada juga corak lain dan warna lain. Kau orang kena siap sedia kat https://www.facebook.com/stuffy2u ye sebab stok ni akan di bawa masuk tak lama lagi. Ini sekadar teaser je dulu. Mungkin malam ni akan dikeluarkan. Kalau nak cepat-cepat tau kau orang sebab yang lain pun tak sabar nak booking. Siapa cepat dia dapat kaedahnya. Jangan risau pasal saiz sebab ada saiz M sehingga XXL. Suka tak? Material Cotton Stretch dan harga bawah RM50 untuk satu set. Murah kan?




7 comments

  1. Cantik2 baju kat page stuffy2u..jamu mata best ni..heheh

    ReplyDelete
  2. Cantik harga pun berbaloi-baloilah

    ReplyDelete
  3. haah trending dh bj macam tu. neelofa pkai smuanya lawa dan jd ikutan hehe...

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum ! bru bpluang ari ni btandnag ke sni =D

    Ju xda follow drama lofa tu tp since bju2 warda tu femes, bru tau inspirasi warda tu sbnr nya dari drama =)

    ReplyDelete
  5. alahaii...nealofa pakai memang cantik..tapi akak tak minat pulak pattern seluar berbunga ni..lain orang lain kan kesukaan mereka

    ReplyDelete
  6. cantik !! baju pun dah bercorak-corak tiadalah kosong je

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.