Shake Shake Uolls

Thursday, April 21, 2016

Pagi pagi ni ber shake shake uolls dengan Aurawhite Beauty Collagen Plus +. Pernah consume beberapa jar Aurawhite Collagen masa kerja dulu tapi masa tu takdelah nak buat testimoni sendiri kan. Masa kerja dulu mana sempat nak update blog sangat pun. Sekarang je la baru nak up testimoni produk produk terbaik di pasaran.
Di sebabkan Fiza dah pernah consume dan kesannya pun bagus. So Fiza mula sambung consume semula. Kalau dulu cuma ada Aurawhite beauty Collagen 400 000mg dan 900000mg je kalau tak silap. Sekarang dah ada  4 Pilihan iaitu :

1. AURAWHITE COLLAGEN SC+15X Stemcell
2. AURAWHITE COLLAGEN PLUS 5X Stemcell
3. AURAWHITE CHOCOLATE SHAKE 5X Stemcell 
4. AURAWHITE GOLD TRIPEPTIDE COLLAGEN 5X Stemcell .

Apa yang Fiza baca, yang terbaru 'gold' tu bezanya cuma dari segi flavour je iaitu anggur. Paling bagus ialah collagen stemcell 15x tu kandungan collagen dia lagi tinggi berbanding collagen gold, collagen plus dan bubbly Collagen sc+ ialah collagen premium. Sesuai diambil untuk mereka  yang berusia 21 tahun ke atas untuk anti penuaan dan untuk consumer yang inginkan kesan yang cepat.

Selain aurawhite ada je produk berasaskan collagen yang bagus yang Fiza pernah cuba. Cumanya buat masa ni bajet ciput je nak beli yang mahal walaupun tahu yang mahal mahal tu banyak yang bagus. Jadinya Fiza pilih yang kena dengan bajet poket sendiri dulu buat masa ni yang boleh consume secara konsisten setiap bulan. Bila duit poket dah upgrade, baru upgrade produk. Begitulah ceritanya.

Fiza suka rasa lemon berry yang sedap tu sebab tu sambung semula consume aurawhite ni. Rasa macam minum air ribena tapi versi sedikit masam dan suka jenis supplement bancuh dengan air sebab rasa lebih kenyang.

CARA PENGAMBILAN AURAWHITE

1. Masukkan 2 scoop ke dalam shaker bersama 120ml air sejuk. (Jangan bancuh dengan air panas)

2. Goncang goncang dan minum


NOTA PENTING!
  • Tidak digalakkan minum minuman yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
  • Minum air masak sekurang-kurangnya 8 gelas sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang cepat.
  • Waktu yang sesuai untuk pengambilan aurawhite adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.
  • Penggunaan secara konsisten untuk mendapatkan hasil yang optimum.

KEBAIKAN AURAWHITE BERRY

  • Kulit lebih cerah dan anjal
  • Mengetatkan sistem imunisasi
  • Membuang toksin
  • Atasi masalah jerawat dan jeragat
  • Awet muda dalaman dan luaran
  • Mengurangkan sakit sendi
  • Mengandungi 5x Stemcell
  • Tingkatkan pengeluaran susu ibu
  • Baik untuk kuku, rambut dan tulang
  • Memberi tenaga optimum
  • Kurangkan kolestrol
  • Hilangkan parut dan selulit
  • Atasi rekahan tumit kaki
  • Tidur yang berkualiti
  • Sesuai juga untuk ibu yang mengandung (4 bulan dan ke atas) dan menyusu.
  • Melawan radikal bebas
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan
  • Tanpa gula
  • Tanpa bahan pengawet, 
  • Tanpa pewarna atau perisa tiruan. 
  • Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS
  • Halal & lulus KKM
  • Di iktiraf Super Health Brand Asia Pacific & Health Ambassador Asia Pacific

BAHAN UTAMA AURAWHITE 

  • Salmon Collagen Peptide
  • Glutathione
  • 5x Stemcell
  • Snow Lotus
  • Rose Hips
  • Astaxanthin
  • Hyluronic Acid
Selain sukakan rasanya, Fiza suka sebab warna pink! Itu memainkan peranan juga tu. Barulah nama sihatimerahjambu kan. Nak jugak kan!
Harga RM110
FREE SHAKER + DIAMON NANO COLLAGEN SERUM
Postage RM7 SM RM10 SS
Berbaloi beli sebab dapat shaker dan serum tu.

Instagram : www.instagram.com/stuffy2u
Blog : stuffy2u.blogspot.my
Facebook : www.facebook.com/stuffy2u

Dapatkan yang original, sekarang zaman dah canggih kan. Boleh scan QR code

Selepas scan, boleh tahu original ke tidak. 

5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.