Women Desire V Hygiene (WDVH)

Monday, November 09, 2015

Sebelum ni Fiza ada share tentang Women Desiree Essential Cream (WDEC) Krim Hormon Ajaib. Ini satu lagi produk keluaran Adleesya Beauty, Women Desire V Hygiene pembersih bahagian intim wanita yang berasaskan herba. Untuk kesan yang maksima dapatkan produk combo dua ni sekaligus.

Pertama kali Fiza cuba feminine wash yang berbentuk gel. Sebelum ni biasanya guna jenis cecair je. Nampaknya dah jatuh hati dengan Women Desire V Hygiene ni sebabnya kesannya lagi bagus dan seriously Fiza suka.

Bukan bau je wangi tapi selepas cuci memang memberi kesan segar tu lain macam. Ala ala makan gula gula getah mint yang dingin gitu. Macam tu lah fresh dia, berangin. Bau wangi dan rasa segar tu tahan lama sepanjang hari. Memang cool!

Miss V pun terasa kering dan tak berpeluh. Kalau dah kering of courselah tak meninggalkan masalah keputihan walaupun sedikit. Bila dah kering so takdelah masalah gatal². Yang bestnya dalam masa yang sama boleh mencerahkan sekitar bahagian Miss V tu. Pakej yang bagus ni.

Cecairnya berbentuk likat. Cuma pakai sikit je dah berbuih banyak. Memang penjimatan yang lebih ni. Kalau guna cecair confirm habis cepat!



Ada lagi yang Fiza suka pasal Women Desire V Hygiene  ni mampu memberikan kesan mantap, padat dan ketat selepas sekali dua penggunaan. Bagi yang dah berkahwin sure tahu apa maksudnya kan. So Fiza cuma kongsi secara general je la. Memang puas hati guna women desire V hygiene jenis gel ni. WDVH sesuai sangat digunakan untuk melakukan rawatan meruang juga sebab ianya memberikan kebersihan secara menyeluruh.

Kandungan Women Desire V Hygiene (WDVH)

✔ Pati Rebusan Sireh
✔ Manjakani

Antara kelebihan lain Women Desire V Hygiene.

✔ Memperbaiki peredarah darah
✔ Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria
✔ Menghilangkan kegatalan/ruam faraj
✔ Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan
✔ Mencegah dan merawat keputihan
✔ Mengetatkan vagina, mengembalikan ketegangan dan menguatkan otot faraj
✔ Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin
✔ Mencerahkan kulit dan pelihat sekitar miss-V dan peha
✔ Membantu mencantik, menghalus serta menganjalkan kulit dan bibir miss V
✔ Terbukti secara klinikal berupaya merawat jangkitan kulat / bakteria pada vagina yang menyebabkan masalah keputihan, bau, kegatalan juga lendir berlebihan
✔ Meningkatkan keghairan seksual suami isteri

Cara Penggunaan Women Desire V Hygiene

✔ Basuh tangan bersih²
✔ Picit VH pada tapak tangan
✔ Bersihkan pada keliling Miss-V dalam 30 saat
✔ Bilas dengan air
✔ Rasai betapa feminin nya diri anda. Women Desire V Hygiene Harum, Wangi dan Bauan SEXY MENGGODA.
✔ Sesuai untuk semua wanita samada dah berkahwin atau belum
✔ 100ml untuk kegunaan 2-3 bulan


Produk ini adalah Produk Bumiputera yang di kilangkan di malaysia melalui pengilangan Bertaraf GMP.

HARGA
Sebotol : RM50
Set Combo (WDEC + WDVH) : RM120 SEM RM125 SS

Cara Pembelian WOMEN DESIRE V HYGIENE
 Terus Whatsapp ke :+60123752145
Blog : www.intanbeautycenter2.blogspot.my
Facebook : Intan Beauty Centre / Women Desire Kuala Lumpur
Instagram : @intanbeautycentre

7 comments

  1. Thanks fiza hehe...
    Alhamdulillah & Syukur Fiza suka & review heheh...
    Kalau fiza ada apa2 nak tanye Direct Intan ye...
    .
    Pada yang nak kekal SEGAR & COMEL cam fiza Terus aje Whatsapp Intan (Women Desire Kuala Lumpur) : +60123752145 ...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.