Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Kurus dan Menang RM1000 Dengan Nikko Slimm Juice

Kurus dan Menang RM1000 Dengan Nikko Slimm Juice | Berita baik untuk mereka yang nak kurus sekaligus boleh menang RM1000. Nak tahu caranya? Sila baca entry sampai habis ye. Memang berbaloi kalau dapat pakej terbaik macam ni kan.

Semua orang nak kurus. Tapi nak kurus bukan mudah. Jiwa kena kental hadapi godaan dan makanan. Tambah lagi pulak takde masa nak bersenam dan dengan itu lemak pun bertambah tambah jika tak disiplin dalam pemakanan seimbang.

Memperkenalkan produk Nikko Slimm Juice yang rasanya sedap 'kurang-manis' berperisa raspberry sesuai untuk mereka yang nak kurus dengan usaha minima. Bagi yang takde masa nak bersenam dan sedang berdiet tu sesuai sangat ambil Produk Slimm Juice ni. InshaAllah ianya membantu dalam usaha untuk kurus.


Nikko Slimm Juice merupakan produk terbaru keluaran Nikko Beauty setelah Produk Placenta White berjaya memberikan kesan positive kepada pengguna dan menggemarinya. Antara banyak² produk kurus di pasaran banyak juga yang bagus tapi Nikko Slimm Juice  lagi bagus sebab Nikko Slimm Juice produk 2 in 1 iaitu detox dan fat burner.Nikko Slimm Juice mencuci perut dengan tindakan detox, barulah agen fat burner akan pantas bertindak.

Terbukti Berkesan!

Untuk kurus bukan senang sebab kita perlu amalkan diet iaitu pemakanan seimbang. Orang kata kalau tak makan nasi atau kurang makan nasi adalah cara cepat kurus. Tapi memang susah kita nak tinggalkan makan nasi tu kan. Boleh cuba cara diet gaya Nikko Slimm Juice sesuai untuk mereka yang susah nak tinggalkan nasi.

SARAPAN PAGI
  • Makan 1 sudu besar Nikko Slimm Juice sebelum sarapan pagi
  • Jangan skip sarapan dan jangan terlebih makan sarapan.
  • Sandwich,oat,roti amat sesuai untuk bagi tenaga dan penuhkan perut
MAKAN TENGAHARI
  • Makan nasi satu genggam kecil/ 1 senduk sahaja
  • Lebihkan sayur, ambil lauk seperti sup ayam atau ayam bakar
  • Jangan selalu makan makanan bergoreng
  • Minum air mineral. Elakkan minum ais
MINUM PETANG
  • Makan buah buahan atau roti kosong. 
  • Makan OAT sangat digalakkan sebab ia mengenyangkan
MAKAN MALAM
  • Makan 1 sudu besar Nikko Slimm Juice
  • Makan malam seawal bermula pukul 6 hingga 8 malam
  • Makan nasi segenggam kecil sahaja
  • Lebihkan lauk. Kalau mampu, jangan makan nasi.Makan lauk sahaja.Ini lebih baik 
Yang penting, ini adalah kelebihan Nikko Slim Juice yang patut anda semua ambil tahu. Sebab itu ianya adalah produk slimm yang terbaik di pasaran.



Dah bagi tips kat atas tu so bolehlah anda semua sahut cabaran Kurus dan Menang RM1000 dengan Nikko Slimm Juice.

Nikko Beauty, & Wellness, syarikat yang mengedarkan produk Nikko Placenta White kini mengeluarkan produk kurus mesra pengguna iaitu Nikko Slimm Juice.. Rata rata pengguna memberikan respon atau testimoni yang baik setelah menggunakan produk tersebut.

Harga
RM60/ sebotol

Pengambilan
Tidak perlu bancuh,terus minum sahaja 2x sehari. Mengandungi 250ml, tahan untuk 2 hingga 3 minggu

Status Produk
Nikko Slimm Juice lulus KKM dan Halal. Selamat digunakan.
Pihak syarikat ada melancarkan pertandingan Kurus Dan Menang. Setiap pengguna Nikko Slimm Juice layak menyertai pertandingan ini. Pemenang akan memenangi RM1000 jika berjaya turun berat badan sebanyak 10 Kg dalam masa sebulan. Antara syarat pertandingan :

Wajib ada bukti sahih sebelum dan selepas amalkan Nikko Slimm Juice.Ada gambar ‘before – after ‘

Untuk menyertai pertandingan dan maklumat lanjut, boleh hubungi kami melalui saluran berikut :

Website : nikkobeauty.com.my
Facebook : www.facebook.com/nikko.slim.juice.hq
Email : staffnikko@gmail.com
Hp : 019 3444513

Contest Mudah Nikko Slim Juice ini dianjurkan oleh Farid Laham Network dan ditaja oleh nikkobeauty.com.my serta duniafarisya.com

Apa tunggu lagi? Jom rebut peluang yang ada :)

Post a Comment

23 Comments

  1. moga berjaya.....
    Nak menang RM100, RM50 dan hadiah misteri... jom join G A di blog saya….
    http://enyyusnizar.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-eny-abdullah-komen-banyak.html

    ReplyDelete
  2. Good luck tau fiza! N thanks untuk tips diet! Exercise kena juga kalau nak cepat

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya fiza. Klau sy xdpt la nk join sma. Dh kurus sngt skrng ni..

    ReplyDelete
  4. produk baru ke ni.. ape2 selamat berjaya fiza

    ReplyDelete
  5. Fiza Join Eaaa,.................Good Luck ya

    ReplyDelete
  6. kalau breastfeed leh consume ke?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.