Kesan Selepas Kotak Kedua Premium Ephyra

Tuesday, April 08, 2014

Kesan Selepas Kotak Kedua Premium Ephyra sangat menggembirakan hati. Apa taknya kesannya sangat sangatlah positif! Alhamdulillah dapat merasa dan menghabiskan untuk kotak kedua Ephyra selepas menang Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda anjuran Blogger +Mia Liana  dan sponsored by +Oceanlife Ephyra .

Kotak pertama premium Ephyra Fiza dapat selepas terpilih dalam Fasa pertama contest dan kesan selepas pengambilan satu kotak Ephyra 1 sachet selama 30 hari [KLIK SINI] . Masuk Fasa kedua Fiza menang lagi dapat 2 kotak premium Ephyra, mug dan Tshirt Ephyra.Untuk kotak kedua ni Fiza cuba consume 2 sachet sehari. So 30 sachet selama 15 hari.

Kesannya memang ohsem kot! Lebih bagus dari pengambilan 1 sachet sehari.

Biasalah bila kulit bermasalah dan sensitif ni agak mengambil masa untuk dapatkan kulit yang sihat sepenuhnya. Kena sabar lah kan. Kalau consume kotak kedua macam ni apatah lagi berkotak² kan.

Suka sangat dengan perkembangan kulit sekarang. Tak perlu dah nak make up lebih². Make up ala kadar pun dah boleh sebab parut dah semakin pudar dan kulit semakin cerah yang tak bersembunyi lagi. semua sekata je tones warna kulit. Duit boleh jimat tak perlu nak beli skincare yang lain macam pelembap dan krim siang atau malam. 

Rasanya lepas consume Ephyra, Fiza dah tak gune krim muka dah. Kat rumah memang tak pakai apa² krim. Nak keluar pun hanya pakai foundation dan bedak je. Dari penggunaan krim yang banyak chemical better consume Ephyra yang cantik luar dalam ni. Memang serlahkan kecantikan sebenar kot. Jerawat pun dah tak tumbuh macam cendawan lagi. Bila kulit dah semakin okay makin happy dan confident!

Untung kalau dapat kulit yang sihat tanpa masalah. Tapi kalau ada yang kulit bermasalah mengapa tidak mencuba Ephyra. 

Kalau tak percaya boleh cuba consume Ephyra, mesti korang pun teruja sama. Sekarang dah masuk setengah kotak ketiga. Nanti Fiza review lagi untuk kotak ketiga ye.

Nak tahu lebih lanjut lagi tentang kebaikan Ephyra ni.[KLIK SINI]
Nak Order dan dapatkan harga yang MURAH dari pasaran atau direct order dengan Fiza pun boleh sms/whatsapp 012 9072776 @ email :azhafizahmdnor@gmail.com

Harga biasa Premium Pack Ephyra (30 sachets) RM197 dan untuk Trial Pack Ephyra (10 sachets) RM68 tapi tapi tapi order dengan Fiza lebih MURAH dari biasa ye kawan². 

13 comments

  1. Alhamdulillah, fiza nampak lebih yakin dan segar. Akak juga tak sabar nak review kesan Ephyra buat kali pertamanya.

    ReplyDelete
  2. wow...bestnya..nak jugak kulit macam tu...

    ReplyDelete
  3. ann pernah try trial pack dl pastu stop..tp rsnye mcm nk smbung blk jeee..hihih..

    ReplyDelete
  4. salam. nampak kesannya..sy pun rasa nak mencuba :)

    ReplyDelete
  5. saya pun dah 2 kotak, tapi kotak ke2 tu mak punya. hehehe.. Tak sabar nak beli kotak yang ke3 pula.. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.