Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Thursday, February 20, 2014

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda memang teruja dengar. Produk rumusan semulajadi 100% terbukti berkesan untuk miliki kulit cerah berseri seawal 14 hari.Setelah bersama Ephyra selama 30 hari dapat memberikan kesan positive pada diri sendiri.[KLIK SINI].Kalau tak cuba mana nak tahu kan.

Alhamdulillah di beri peluang lagi untuk merasai 9 keajaiban alam semulajadi kolagen ikan laut dalam, acai beri , Astaxanthin, L-Glutathione, Acerolla Cherry, serbuk tomato, Bunga Marigold, Superberry dan Gam akasia untuk kecantikan luar dan dalam.

Memang sangat berjodoh dengan Ephyra ni tau.Lepas menang fasa pertama[ENTRY INI] dapat hadiah sekotak Ephyra (30 sachets) yang bernilai RM197 dan kali ni menang fasa kedua [ENTRY INI] dapat pulak 2 kotak (30sachets/box), mug Ephyra dan Tshirt Ephyra.Memandangkan yang 30 sachets out of stock so Fiza dapat trial packs (10sachets/box) Total masih sama 60 sachets.Cukup untuk stock 2 bulan kalau consume sehari sachet.Kalau sehari dua sachets stock untuk sebulan je la jawabnya.Seronok²


Alhamdulillah rezeki.InshaAllah lepas ni Fiza akan bersama Ephyra lagi.Bagi pembaca setia Blog Fiza ni,kalau ada yang berminat nak mencuba Ephyra yang hebat ni Fiza nak bagi harga kasih sayang yang semestinya harga luar biasa murah.Boleh order kalau tak percaya.Harga biasa Premium Pack Ephyra (30 sachets) RM197 dan untuk Trial Pack Ephyra (10 sachets) RM68 tapi tapi tapi order dengan Fiza lebih MURAH dari biasa ye kawan². Fiza akan bagi harga kasih sayang tu ye dengan cara pembayaran sekali.Mudah dan senang je berurusan dengan Fiza.Simple as that.atau nak email terus pun boleh : azhafizahmdnor@gmail.com.Ikutlah mana yang lebih mudah nak order ye.

Boleh juga singgah ke link di bawah untuk info lebih lanjutOfficial Website : www.oceanlife2u.com
Fanpage : www.facebook.com/oceanlife2u
Twitter : https://twitter.com/Ephyra2u
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com
Notapink : Perempuan dan kecantikan tak dapat dipisahkan

14 comments

  1. Salam puan fiza..wah, ni lah rupanya yang ada dalam parcel aritu yea..best3..hihi

    ReplyDelete
  2. bestnya fiza dapat 2 kotak...tahniah..lepas nie boleh la kulit licin macam telur dikupas...

    ReplyDelete
  3. bestnya... mahalnya nk try... ada duit lebih boleyla try...

    ReplyDelete
  4. tahniah fiza, beruntungnya dapat stok untuk 2 bulan. Pasti lepas ni berseri2 lagi wajah fiza :)

    ReplyDelete
  5. Salam. Boleh try nih. Tapi kena tunggu duit tabung penuh dulu ;)

    ReplyDelete
  6. congratssss dear.... bertambah gorgeous nanti...

    ReplyDelete
  7. Tahniah. Murah rezeki. Rasa macam memanggil2 jer nak mencupa ephyra ☺☺

    ReplyDelete
  8. tahniah kak fiza. saya pun nak try epyhra nih. tapi tadok duit , student katakan. hihi tgh tunggu hadiag GA kak ina, harp harpa menang epyhra nih hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.