B'RAMPING KOPI Untuk KURUS Dengan Senang

Friday, February 14, 2014


B'RAMPING KOPI Untuk KURUS Dengan Senang adalah pilihan terkini untuk kurus dengan mudah. B'ramping Coffee merupakan  Slimming Solution dengan diet tanpa lapar untuk kurangkan berat badan, mengatasi masalah gemuk dengan membantu bakar lemak, membentuk badan dan melancarkan pergerakan usus.Nampak macam menarik je dengar kan?Meh nak story sikit tentang B'Ramping Coffee ni.

Untuk peringkat permulaan,Fiza consume 1 sachet sebelum sarapan pagi dan 1 sachet sebelum tidur.Sehari memang ambil 2 sachet untuk kesan yang cepat.Tak sabar nak kurus kan?hehe..Elok ke kurus dengan cara drastik macam ni?Boleh kurus dengan mudah ke?Bagi pengguna macam kita ni memang takut sangat nak try macam² produk kurus kan.Takut  ada kesan sampingan ke atau produk tak selamat ke.

Tapi B'RAMPING COFFEE ni Produk kelulusan KKM, produk kurus yang selamat dan tiada kesan sampingan. MACAM MANA NAK KURUS DENGAN MUDAH? Mudah je dengan B'RAMPING KOPI.

1. Kopi Arabica
Kopi Arabica akan mengurangkan kadar proses makanan  dan meningkatkan kadar metabolisme.Dalam proses ni Fiza rasa lebih kenyang dalam masa yang lama kadang² sampai petang.Breakfast dan lunch memang tak rasa nak makan lansung! Dinner pun makan sikit sebab tak selera.

2. Guarana
Pengambilan guarana memang mengurangkan selera makan dan dapat mengawal pengambilan makanan kita seharian dan membantu bakar lemak. inilah bahan terbaik untuk mengatasi masalah gemuk.

3. Asam Gelugor
Seperti yang kita tahu,buah asam gelugur mengadungi asid sitrik, asid tartarik, asid malik, asid askorbik, asid hidroksisitrik, flavonoid, serat, vitamin dan mineral. Kandungan ni pulak dapat menurunkan darah tinggi, merawat kencing manis dan berat badan berlebihan. Bertindak ertindak sebagai antioksidan dan awet muda.

4. Ekstrak Ubi Kentang
Pengambilan kentang sahaja sudah cukup untuk mengenyangkan perut sebab kentang memgandungi karbohidarat yang tinggi dan mengelakkan daripada mengambil banyak makanan. Secara tak lansung dapat  menurunkan berat badan dan membantu melancarkan pencernaan di dalam tubuh badan kita tau!

5. Serbuk Mutiara
Khasiat serbuk mutiara adalah membantu mencegah penuaan kulit, membersihkan kulit, menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit dan awet muda di samping menyahtoksikkan sistem badan.Serbuk mutiara mengandungi bahan pelembab semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan sedozen mineral.

6. Kolagen (Ikan Talapia)
Kolagen secara umumnya sangat baik untuk pertumbuhan semula sel-sel kulit supaya lebih elastik/anjal dan memperbaiki struktur kulit. Kolagen mampu melambatkan proses penuaan, menghilangkan jparut, jerawat dan kedutan, di samping mencerah dan menggebukan kulit. Kolagen juga boleh menstabilkan berat badan dan hormon, anti bakteria, membuang toksin daripada badan, menormalkan fungsi kelenjar tiriod, memperbaiki masalah kulit dan rambut, mengurangkan kedutan, tempat hitam, selulit, membantu meningkatkan metabolisme, dan berupaya mencegah anemia.

7. Fiber Oat
Oat, salah satu makanan yang tinggi kandungan serat. Oat pulak dapat membantu membuat rasa kenyang untuk jangka masa yang panjang, sangat bagus untuk mengurangkan risiko tekanan darah tinggi, diabetis dan mengurangkan berat badan. Plus, dapat mengurangkan kolestrol LDL (kolesterol tidak baik) di dalam berat badan, serta mengurangkan pengerasan arteri di dalam salur darah yang menyumbang kepada serangan jantung.

Setiap bahan yang terdapat dalam 1 sachet B'RAMPING COFFEE ni memang memainkan peranan dalam proses untuk kurus ni.

MACAM MANA NAK KURUS DENGAN MUDAH? Minumlah B'RAMPING COFFEE . Dengan pengambilan BRC selama seminggu ni memang Fiza kurang berselera sangat.Sampai malam pun Fiza takde selera tau! Sebab tu kat IG dah kurang gambar makanan kan?Sebab ni lah..Selalunya cepat je lapar even breakfast pun.Tapi lepas ambil BRC,tak risau nak masak lunch ke minum petang ke.Malam baru masak untuk dinner.

Membuang tu memang membuang sangat.Sehari dalam mesti ada pergi toilet jugak.Itu dah cukup bagus bagi buang apa yang tak perlu.dahlah lapar,lepas tu buang pulak.Apa yang tinggal?Cepat kurus lah camtu kan?selamat ke cara macam tu?Selamat je..sebab takde pulak kesan sampingan Fiza rasa.Yang boleh Fiza cakap lately memang Fiza tak selera lansung nak makan walaupun makanan itu sedap.Sebelah mata je pandang makanan tu..hehe

Hasil selama seminggu ni memang awesome! Perubahan yang bagus pada Fiza.Walaupun Fiza rasa pada fizikal macam sama je macam dulu.Yelah badan sendiri mana nampak sangat rupa fizikal kan.Kurang selera tu mampu wei kurangkan berat.Macam tak percaya pulak bila timbang after a weeks! Eh,macam tipu je ni?Dua tiga kali gak timbang ni..Timbang rosak  kot!!! Haha..gelak sendiri!

Turun jugak berat badan ni.Tunggu lah sikit masa lagi baru nampak slim kot. Mula² ni mungkin lelemak degil dah dikeluarkan sikit² kot.
Dalam masa kurang berselera dan cuaca panas ni,Fiza amalkan minum air masak banyak lebih dari 3 liter.Air masak sangat membantu dalam pembuangan toksin dalam badan dan cepat kenyang.Plus, Fiza ada buat workout sikit.Itu cara tambahan Fiza buat untuk dapatkan kesan macam ni sambil minum B'RAMPING COFFEE.Kalau tak buat cara Fiza ni still lagi korang boleh turunkan berat badan korang even sedikit itu lebih baik dari tak turun lansung kan.

Produk untuk perut buncit, produk untuk lelaki dan perempuan, produk kurus yang murah dan selamat, produk untuk buang angin dalam badanproduk halal dan selamat semestinya BRC yang boleh jadikan badan kurus.

B'RAMPING KOPI Slimming Solution adalah diet tanpa lapar yang berkesan:

1) Untuk Kurangkan berat badan dan  shape kan body
2) Dari ekstrak tumbuhan semulajadi, selamat tanpa kesan sampingan.
3) Kurangkan lemak di pinggang, perut, kaki, lengan,
4) Bukan sahaja hilang berat bdn pinggang, punggung dan lengan akan loose inci!
5) Tiada masalah lesu² badan lagi
6) Badan lebih bertenaga dan  rasa ringan
7) bangun tidur pun tiada masalah lagi.Rasa lebih segar.
8) Tiada effect ciritbirit, pening2 dan kesan² lain
9) Tiada effect jangka panjang pada badan sbb dpt kelulusan GMP KKM dan HALAL

Kelebihan BRC
1) Dapat mengurangkan 20-30% berat badan dalam jangka masa panjang
2) Mengecilkan bahagian-bahagian yang mempunyai benjolan lemak berlebihan
3) Mengurangkan potensi untuk makan lebih banyak
4) Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan
5) Bakar lemak & Kalori dengan pantas
6) Menghapuskan lemak berlebihan
7) Membantu mengurangkan selera makan
8) 100% TIADA kesan sampingan
9) Melancarkan pergerakan usus
10) Membuang toksin yang merbahaya
11) Membuang angin dalam badan
12) Mudah bangun tidur

Antara persoalan dan jawapan yang kita/pengguna selalu tertanya²
1) Cara pengambilan : 30 min sebelum makanan. 1hari 1sahetc. Tapi kalau nak power, 2sachets sehari.Tapi rasa 1sachet sehari tu dah kenyang sampai petang.
2) Usia berapa boleh start ambil BRC : bayi kurang enam bulan tidak boleh. Tapi tak digalakkan untuk kanak²
3) Ada pantang larang tak  sewaktu ambil BRC : Wanita dalam pantang tak boleh, bayi kurang enam bulan tak boleh, pesakit kronik tak boleh, yang ade makan ubat tak boleh, yang ada aneroxia nervosa tak boleh Sebaiknya pengguna yang sihat tapi gemuk
4) Kesan berapa lama baru nampak : Sekurang kurangnya satu box.
5) Ada side effect tak : Kesannya adalah  kurus. Tapi kalau penurunan berat tidak terkawal, sila refer stokis negeri anda.
6) Time period boleh continue consume / kena stop dulu : Period boleh, tapi banyakkan kan minum air masak.

Ok,bosan dengar orang cakap je kan ,tak best kalau sendiri tak mencuba dan rasa .Kalau nak order boleh singgah atau contact terus  atau COD pun boleh.

COD SEKITAR JAKEL MELAKA DAN SEKITAR TMN U/UTM SKUDAI JB 
SMS :  0197727572 
WHATAPPS :  0137157572 
WE CHAT : naddyshaira 
INSTAGRAM : @naddyshaira 
BLOGSHOP : www.nadiasecreto.com
FB PAGE : https://www.facebook.com/pages/N-and-N-mini-shop/167811943329538?ref=hl
FB OWNER: https://www.facebook.com/nadiashaira.shafii?fref=ts
Setiap pembelian akan mendapat FREE GIFT! Berbaloi beli.Cepat grab sebelum kehabisan free gift tu.

walau apa pun setiap kita adalah berbeza dan mungkin akan mengalami kesan yang berbeza.Untuk Fiza still kesan yang positive. Alhamdulillah dapat merasai kebaikan BRC ni.Terima kasih untuk #Brampingcoffee +Nadia Shaira Shafii +Farisya Anastasyia +Farid Laham ^__^

*BRC : B'Ramping Coffee

13 comments

  1. wah..menakjubkan..

    brt yui pun 57 yunk..bila leh dpt 53..huhu

    ReplyDelete
  2. akak nie dah mcm² cuba produk kurus...dah penah mkn royal slim lah, teh herba la, tp apa pon xleh...semua tu poyo jaaa...hahaha...berat langsung x turon² walaupon gigih ikot peraturan cara nak minum...mungkin 65 kg tu memg berat ideal akak kot...nak dptkan blk size seblom kawen dolu...hik!hik!...tp xpelah, janji somi syg...

    ReplyDelete
  3. wahhh..dasyatlah 3 kg...sy turun 1 kg je...hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum fiza, wahhh coffea boleh turunkan berat badan. woww... tapi sheila tak suka kopi. hihi

    ReplyDelete
  5. akak pun dah naik berat dah ni fiza, dari 50 naik 65kg! Tapi, tak berapa nak nampak pasal tinggi dan kurus. Tapi, kebuncitannya terserlah! haha. Nice sharing dear :)

    ReplyDelete
  6. aritu ayesha dh wassap nadia tanya pasal bramping ni..tapi takut nak try sbb gastrik mcm makin teruk sejak akhir2 ni..ada terbaca pasal org gastrik teruk tak digalakkan ambik..huhu

    ReplyDelete
  7. Sy pn sama, dh mcm2 produk mkn tp xde kesan pn..dri yg murah smpai ke hrga rm100. RSLM pn dh mnm, brt bkn brkurang tp brtambah...skg mnum BRC, bru2 ade gk nmpk kesan tp akhir2 ni brt brtmbh blik....diet dh tahap gaban tp x nmpk hsl...perlu ke sy continue ngn BRC lg ek? Tlg jwb boley

    ReplyDelete
  8. Sy dh cube mcm2 produk dri yg murah smpai ke hrga rm100 tp x nmpk pe2 ksn pn, tgok testi RSLM cm best je, bli n cube gk mnum tp malang bkn brt brkurang tp mkn brtambah, byk plk 2.. Skg ni sy cube BRC plk, mula2 ade gk perubahan tp akhir2 ni dh mcm x bkesan plk, brt brtambah 1/2 kg...knp ea? Boley tlg jwb x? 1 lg nk tnya, pe cra pembuangan ble dh mnum BRC ni utk sing kirks lemak sbb sy akn Pegi ke toilet pd waktu pg shj...1 kali sj kdg2 xde lgsung..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.