Bermulalah kehidupan bersama Ephyra

Thursday, December 19, 2013

Lambat pulak update entry hari ni.Not feeling well then pc pun ikut sakit.Ntah kenapa slow semacam je.So terpaksalah gunalah lappy yang slow ni tapi se slow lappy ni takde lah seslow pc tu.Kena tunggu husband balik la tengok kan.Selalunya Fiza guna pc husband tu sebabnya processor lebih laju,screen monitor pun besar.Puas hati buat kerja design kat situ dan berblogging.Sudahnya kembali la kepada lappy Fiza yang satu yang banyak berjasa selama ni.Nasib ada back up,kalau tak memang tak online sangatlah Fiza ni.Suruh rehat kot time tak sihat ni :(

Tak payah nak sedih sangat lah kan.Ephyra kan ada..hehehe..Alhamdulillah selasa lepas Fiza dah terima parcel dari oceanlife2u.com dengan selamatnya melalui courier Gdex.Fiza dapat ni sempena menang giveaway dari mialiana.com.First prize is RM150 + 1 Kotak Ephyra [30 sachets].Duit pun dah selamat clear dalam akaun hari ni.Bolehlah buat tambah duit belanja.Plus,this week nak bercuti sambil honeymoon katanya.

Bila dah menang bukan tamat macam tu je tau.Lepas dah terima hadiah ni,Fiza akan melalui Fasa ke dua pulak.Cabaran bersama Ephyra selama 30 hari.Tak sabar pulak nak tunggu keberkesanan Ephyra selepas 30 hari.Hari ni masuk hari ke tiga Fiza consume Ephyra ni.Fiza akan kongsikan pengalaman selepas 30 hari ye.Dan hopefully Ephyra dapat membantu masalah kulit dan eye bag yang sedia ada ni.Nak jugak kulit bersih,glowing ,flawless macam duta Ephyra ni kan.Memeylah...

Nantikan wajah yang berseri seri selepas 30 hari okay!Then korang pulak boleh ikut jejak langkah..Thanks Kak Mia dan oceanlife2u.com.Wish me luck guys!


15 comments

  1. tak sabo nak tunggu result... so far pakai cam mana rse?

    ReplyDelete
  2. bestnya dpat try ephyra...nak tau gak result mcm mane nanti..

    ReplyDelete
  3. kalau akak paaki berkesan baru kitorang plak try. hehe

    ReplyDelete
  4. FD pun dapat dah, tp trial pack je. hihi :D
    sama2 kite usaha utk fasa 2 :D

    ReplyDelete
  5. tak sbr tunggu 30 hari n tgk relust pd fiza =)

    ReplyDelete
  6. nk tgk keberkesanannya cmna..huhu boleh consume jugak pasni..:)

    ReplyDelete
  7. nnti boleh buat review macam mana hasilnya..

    ReplyDelete
  8. chayok..jgn lupa wat review tau..kot2 berkesan ley try..hehe..

    ReplyDelete
  9. ini kali kedua saya dengar pasal ephyra.. ada kawan ajak saya cuba k-colly.. akak pernah cuba x?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.