Cara Buang Lemak dengan Belvya PSS (Perfect Shaping Scrub)

Wednesday, November 27, 2013

Hari ni update blog lambat sikit.Macam tak berapa nak sihat pulak 2 3 hari ni.Cuaca tak menentu,badan pun dapat kesan.Takpelah, nanti nanti Fiza balas kunjungan korang ye.Boleh? Ingatkan hari ni nak buat wordless wednesday tapi rasanya tak perlu kot untuk this week.Nak share product best dengan korang ni.Sibuk sangat nak kurus kan.So Fiza dah jumpa product yang best ni, Belvya Perfect Shaping Scrub.

Dah nama pun perempuan. Apa yang perempuan nak adalah pinggang ramping, perut kempis, lengan dan peha kecil kan.

Apa yang bestnya scrub belvya ni sejenis scrub yang mampu menghilangkan lemak-lemak dibadan serta di muka.Kesan boleh dilihat seawal 2 hari.Jangan risau, sebab scrub ni tidak merasa panas bila digunakan, tapi badan akan lagi rasa fresh dan segar lepas mandi.Dengan scrub ni boleh membentuk dagu lebih runcing dan panjang dan semestinya boleh menghilangkan double chin (Ini Fiza suke sangat!).Nak mancungkan hidung pun boleh.

Product ni boleh digunakan untuk perempuan yang lepas bersalin untuk hilangkan strechmark dan rekahan boleh elakkan perut buncit @ spare tyre.Boleh jugak mencerahkan kulit, melembut dan melicinkan kulit.

Yang PENTING Belvya PSS ni merupakan produk Bumiputera Muslim yang mempunyai KKM dan kilang berstatus GMP. Siapa yang rasa rasa  ada bau badan tu, please pakai ni! hehe. Boleh menghilangkan bau badan. Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan.

Boleh digunakan untuk ibu menyusu, dalam pantang serta mengandung (tapi untuk mengandung tak boleh sapu pada perut dan pinggang).Scrub dekat lengan ke, peha ke,betis ke,atau pipi. Ini kelebihan lagi.



Cara nak guna pun sangat mudah.

Keyakinan terserlah lepas ramai yang gunakan Belvya.Ternyata berkesan dan mereka seronok dengan kesan selepas pakai belvya. Meh tengok gambar keberkesan belvya ni.Macam pakai botox,but NOT! Just scrub using Belvya :)


Sesiapa berminat untuk beli, boleh contact Fiza ye, Special price untuk readers Fiza RM85 untuk semenanjung dan RM90 untuk sabah serawak. FREE delivery of course! Cubalah sekarang ye. Fiza pun baru consume. Nanti boleh buat testimoni diri sendiri pulak kan.Untuk mereka yang berminat nak buat biz online jadi agent,tak perlu modal boleh email fiza, Nama/alamat/No.Phone [azhafizahmdnor@gmail.com].

11 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.