Dan Bila April

Monday, April 01, 2019

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Bila april, dan bila april. Ha sambung! Bulan April datang terus teringat lagu Dato' Fazley tu. Hello April! Bulan March dah berlalu pergi dengan mencatatkan rekod bulan paling malas Fiza update blog. Boleh di kira berapa kerat je entry untuk bulan March. Aduhaiii, mana datang malas tu dengan tiba-tiba tak diundang. Tapiiii... dalam tak update entry tu earnings adsense meningkat dengan jaya. Yeay!


Bila earnings meningkat, memang bertambah malas lah nak update blog. Kadang tu diri sendiri jemu dengan entry sendiri. Mungkin ada juga yang dah bosan sebab entry review je memanjang. Well, nama pun blog tempat berkongsi segala yang nak dikongsi. Entry review Fiza tak semestinya yang berbayar sahaja. Ada je yang Fiza review hasil daripada pembelian dan bila produk tu okay why not share pada kau orang juga kan.



So, bulan april harap terlebih rajin lah nak update blog. Jangan hot hot chicken poop je Puan Fiza ye. Bulan april bakal sibuk dengan kerja sebelum berehat di bulan puasa nanti. Tak lama je lagi nak masuk bulan Ramadhan. Masing-masing dah mula berpuasa sunat di bulan rejab. Lepas ni masuk Syaaban dan Ramadhan pun menyusul.

With Love, Sihatimerahjambu

7 comments

  1. betul² bila bulan april terus teringat lagi Dato Fazley tu...
    kejap je dah april kan...x lama je lagi nak ramadhan...
    Alhamdulillah bertemu lagi dgn Ramadhan..:)

    ReplyDelete
  2. selamat melangkah ke bulan april fiza.... cepatkan masa berlalu...

    ReplyDelete
  3. LZ pun suka buat review dari pengalaman sendiri untuk disalurkan kepada pembaca..
    Mungkin ada info kita membantu pembaca yang memerlukan..

    ReplyDelete
  4. hot hot chicken poop katanyaaaa..hahahahahha

    kita pun kadang2 ada jugak masa malas gilerrrr nak update dan rasa penatttt ajeee nak bukak laptop!

    ReplyDelete
  5. all the best.. mama pun mood up and down la ni

    ReplyDelete
  6. lama Qekra tak jenguk blof fizah. semakin suka dengan blog ni. nampak clean dan ringkas. semoga terus sukses utk fizah tau. Qekra ni yg masa dah mencemburui sangat haha alasan kan.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.