Haruman Terbaru Air Wick Freshmatic-Summer Delights

Thursday, June 28, 2018

Selain badan kena wangi. Persekitaran kena wangi juga, barulah syok! Sebelum ni Fiza pakai romantic rose ambi pur untuk wangian dalam rumah. Setelah setia lama dengan ambi pur kini bertukar ke air wick pula gara-gara tergoda dengan harga murah. Cuba guna yang jenis automatic spray lebih senang dan lebih cepat habis juga. Katanya penggunaan dalam lebih kurang 60 hari. Kita tengok berapa lama boleh tahan.



Saja je tau suruh beli letak harga murah. Takde lah murah sangat pun lebih kurang Rm2+.++. Sangat berbaloi beli. Kenapa berbaloi? Sila baca sampai habis okay. Maybe sebab promosi untuk wangian terbaru summer delights yang mengandungi white flowers, melon and vanilla. 


Lagi satu botol dia hitam menawan cantik yang bercorak. Botol jenis plastik ringan je. Jangan risau kalau terpecah ke apa, confirm tak pecah kalau terjatuh melainkan kalau kau orang hempas kuat ke lantai.


Lagi satu Fiza tergoda dengan bau dia sebab kat luar kotak tu ada tester bau. Nak cuba bau gosok² dulu dengan jari, then kau boleh bau wangi tu. Serious wangi! Sebab tu beli terus.


Dalam harga RM2+.++ tu ada sekali satu botol free refill untuk kau orang terus guna. Itulah sebab Fiza kata berbaloi beli. Dah habis nanti tinggal beli refill je la tak perlu beli automatic bottle spray tu lagi.


Selain itu, ada juga disertakan free bateri. Dalam satu kotak semua lengkap, tinggal pasang dan guna terus je.



Bau dia memang best dan sangat pekat. Setakat ni Fiza guna level spray paling sikit sebab tak tahan bau dia yang pekat menusuk hidung. Sikit² pun dah memadai untuk ruang yang kecil. Nak beli air diffuser macam agak costly. So beli yang mampu beli dulu setakat ni. Kau orang suka pakai wangian rumah yang mana satu? Jangan lupa share dalam kotak komen.


with love,
Sihatimerahjambu

16 comments

  1. yui pun pakai bau ni. tp bru ni try bauan lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? lepas habis ni nak try bau lain lak.hihi

      Delete
  2. wah! mesti wangi ni. Boleh la beli refill nanti! Ninie guna auto-spray Ambi Pur dan Glade. Tp slalu beli refill AirWick sbb dia boleh masuk Glade punya auto-spray. Tp xboleh guna dlm Ambi Pur krn saiz ambi-pur agak lain.

    ReplyDelete
  3. so far utk wangian suka bau lemon dan lavender.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lemon dan lavender tak pernah mengecewakan kan

      Delete
  4. qekra ada tag Fizah untuk join Giveway ;)

    ReplyDelete
  5. Saya pun dah beli...borong 3 terus kt Mydin tadi RM19.89 gitu...tengok kat kedai lain RM2+.++ staff office pun pakat-pakat borong.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau murah memang borong terus.kalau tak menyesal tak beli..hehe

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM @azhafizah.mdnor

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu