10 Saluran Percuma Unifi TV

Aktiviti menonton TV antara aktiviti yang jarang Fiza buat sebab lebih banyak menghabiskan masa depan komputer je. Nak tengok cerita apa-apa pun tengok online je. Tengok TV pun bila ada cerita best dan bila masa free je lah. Tapi sejak ada 10 saluran percuma unifi TV ni macam ada melekat sikit dep…

White Coffee 7Eleven RM3 Pun Sedap!

Selamat pagi! Pagi-pagi ni kalau pekena kopi secawan memang umphh. Bagi penggemar kopi mesti ada sejenis kopi yang menjadi favourite kau orang kan wahai pencinta kopi. Starbucks, Costa dan beberapa lagi adalah kopi premium yang mahal. Kalau nak minum setiap hari boleh rabak poket dibuatnya. Well, k…

Makanan Western Murah di Restoran Pitch & Chip, Paroi Seremban

Sepi dua hari tak update blog. Kemanakah momentum rajin yang dulu-dulu tu Puan Fiza? Mood blog makin parah dah ni. Nak update, tak tahu nak update apa? Masa nak update beria dan ada mood, sibuk pula takde masa. Ada je halangannnya. Lagi satu, kalau update blog earnings adsense macam tak naik mana p…

Resepi Brownies Kedut Senang Ya Amat!

Brownies, sejenis kejadian kek bantat yang semakin popular dan digemari ramai termasuklah Fiza. Kalau dapat merasa sepotong brownies pun dah cukup nikmat terasa. Sekarang memang ramai yang jual brownies dan bermacam jenis ada. Kalau disuruh memilih memang nak pilih semua jenis dan rasa sebab rasa b…

Dinner Berdua Celebrate Birthday

Tak habis lagi ke kisah birthday awak Puan Fiza oiii? Jawapannya, belum lagi sebab belum move on. Ha Ha Ha, aku ketawaaa..opss, terkena jampi lagu jampi Hael pula. Sebenarnya dah move, ini final chapter entri birthday Fiza untuk tahun ni. Sebenarnya tak plan nak makan-makan pun, just celebrate birt…

Teh Cheese Eden Cowboy

Cuaca tengah panas memang syok kalau dapat minuman sejuk. Sekali minum secawan besar pun boleh habis. Tak kiralah air manis ke air masak ke, kalau masa cuaca panas memang air sejuk pilihan utama. Bercakap tentang air, pernah satu masa dulu viral air kopi cawan besar. Masa tu lah ramai peniaga yang…

Husband Hadiahkan Oven. Motif?

Kalau ditanya tentang nak hadiah apa untuk birthday mesti rasa macam perlu ambil masa lama untuk fikirkan hadiah yang terpaling kita nak. Betul tak? Melainkan kalau dah set siap-siap dalam kepala nak hadiah apa. Orang tersayang kita pula mesti tengah runsing memikirkan hadiah apa yang patut di ber…

Villa Zarra, Rumah Pokok di Pulau Leebong Yang Menarik Perhatian Dalam Episod Akhir Drama Kekasih Paksa Rela

Semalam berakhirlah sudah episod kisah drama pakcik dan Hanan dalam kekasih paksa rela. Takde dah team pakcik, team kak ros, team hanan, team zilla, team yusman, team mak senah, team shiqin semua tu. Yang tinggal hanya team makcik bawang yang tak pernah hilang. Macamana dengan pengakhiran cerita t…

Homestay Apartment Murah Dan Bersih di Penang

Alahai seronoknya kalau dapat bercuti selalu. Tapi sesekali dapat berjalan jauh acah-acah bercuti pun boleh. Bulan lepas ke Utara Malaysia bersama rombongan pengantin sebelah lelaki (sepupu husband) ke Majlis sebelah pihak perempuan. Kalau tahun lepas lebih kurang 3-4 kali juga ke utara urusan kahw…

Jenis-Jenis Foundation Untuk Makeup Yang Sesuai Dengan Jenis Kulit

Foundation benda yang paling penting wajib ada dalam koleksi barang makeup. Kalau tak ada foundation memang tak macam makeup lah. Dengan adanya foundation lah dapat membuatkan kulit nampak flawless dalam sekelip mata. Cukuplah tepek-tepek foundation dah boleh buatkan kau orang rasa yakin nak kelua…

Sambut Birthday Semanis Kek Red Velvet

Yeay! Hari yang ditunggu telah tiba. Alhamdulillah syukur berpeluang lagi merasa nikmat dunia dengan pertambahan umur tapi tetap maintain forever 21, boleh? Ada yang sama birthday dengan Fiza ke? Happy birthday untuk mereka yang sambut birthday 7 February harini. Terasa lebih disayangi hari ni. Of …

Suka Bau Wangi White Musk Smoky Rose Perfume Oil The Body Shop

Dari tahun lepas lagi dah terjatuh cinta dengan nama dan rupa botol White Musk Smoky Rose Perfume Oil The Body Shop walaupun tak tahu bau yang sebenar dia macamana. Kalau dah namanya rose mestilah bau haruman bunga mawar yang wangi tu. Tahun lepas ada sale online tapi masa tu taka rezeki beli seba…

PolicyStreet Menawarkan Insurans Terbaik di Malaysia Serendah RM5/Sebulan

[Siapa Nak Join Contest Ini Sila Tekan Banner Diatas]
PolicyStreet Menawarkan Insurans Terbaik di Malaysia Serendah RM5/Sebulan | PolicyStreet merupakan syarikat insurans yang menawarkan perkhidmatan insurans untuk sesiapa sahaja yang berkemampuan. Mereka memberikan nama syarikat mereka sebagai Poli…

Tiba-Tiba Google Adsense Earnings at risk

Aduhai, baru je nak merehatkan diri tapi tiba-tiba muncul pula masalah google adsense earnings at risk sejak dari malam semalam dapat email. Kau dah kenapa google adsense? Ingatkan tak perlu hadap dah isu iklan google adsense tak keluar dalam blog. Terpaksalah keluar dari zon rehat dan kena selesa…

Bulan Februari Masa Untuk Berehat Seketika

Selamat pagi! Macam lama tak update blog baru-baru ni. Nak buat macamana kan, bulan Januari yang penuh dugaan dan kesibukan dengan bermacam-macam urusan yang tak dapat dielakkan. Bertabahlah ye Puan Fiza. Bulan Februari ni harap-harap tak sesak nafas seperti bulan Januari yang tak sempat nak bereh…