PEMENANG GIVEAWAY PHOTO POLAROID AZHAFIZAH.COM

Wednesday, December 06, 2017

Selamat pagi semua! Mesti kau orang yang menyertai giveaway Fiza mesti tertunggu-tunggu entry pemenang giveaway photo polaroid ni kan? Maaf buat semua tertunggu-tunggu sebab Fiza terlajak cuti. Jadi, lambat sikit nak umumkan 2 pemenang hadiah photo polaroid. Dengan menggunakan kuasa random.org yang memudahkan kerja mencari pemenang yang bertuah, dapatlah Fiza cari 2 orang blogger yang bakal menerima 20pcs photo polaroid. 


Tahniah buat pemenang! Bagi yang tidak berjaya, ada rezeki di lain masa Fiza akan buat lagi giveaway yang simple macam ni ye. Terima kasih sudi turut serta. 

 20pcs photo polaroid saiz 3R

20pcs photo polaroid saiz 2R 


Untuk pemenang, sila emailkan 20pcs gambar ke email di bawah ini beserta maklumat yang lain.

email : azhafizahmn@gmail.com
subject : Pemenang Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com

Nama: 
Alamat :
No.phone :
Link penyertaan :
Hadiah : 

With Love,
image

16 comments

  1. Alhamdulillah, nama pemenang dah keluar. Tahniah kepada yang berjaya.

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada pemenang...ala..takde rezeki...hihihih

    ReplyDelete
  3. wahhhh congrates to those yg bertuahhh

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. no.62 tu sangkut.. rezeki Harraz ni.. TQ Fiza.. nanti nak bagi detail sat.. =)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah . Rezeki menang dalam GA ni . Tengkiu sis .. CCL dh email detail

    ReplyDelete

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu