Print Gambar Polaroid Murah

Thursday, November 16, 2017

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Semakin trending print gambar polaroid di media sosial. Kalau dulunya kamera yang menggunakan filem kodak memang wajib cuci kalau nak tengok gambar kan. Sekarang dah ada digital kamera, tak perlu dah nak print gambar bagai. Tengok je dalam kamera atau phone masing-masing. Pendek kata, tak laku dah nak print gambar di kedai.

Tapi dengan kewujudan print gambar polaroid ini membuatkan kau orang nak print gambar kau orang yang terperam lama tu kan. Simpan gambar banyak-banyak dalam phone atau komputer mesti jadi penuh atau tak tahu nak letak kat mana dah. Kena simpan dalam hardisk lah jawabnya sebagai back up. Selain tu, kau orang boleh back up dengan print gambar polaroid ni. 

Boleh juga belek-belek gambar mengimbas kenangan. Selain tu, print gambar polaroid ni kau orang boleh hadiahkan kepada mereka yang tersayang. Boleh jadi hiasan untuk majlis kahwin, harijadi, hiasan meja study, bilik tidur dan macam-macam lagi boleh dibuat dengan gambar polaroid ni. Especially dibuat hiasan dan dijadikan sebagai hadiah.


Kalau kau orang tercari-cari kat mana nak print gambar polaroid, boleh contact whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/


Harga Print Gambar Polaroid

➽ Untuk followers blog Fiza, harga RM0.80 untuk sekeping
➽ Minimum print 20pcs
➽ 20pcs x RM0.80 = RM16
➽ Postage = RM8 SM | RM12 SS

Saiz Gambar Polaroid

➽ Saiz gambar 2R (6cm x 9 cm)

Berapa Lama Proses Tempahan

➽ Hanya ambil masa dalam 1-2 hari waktu bekerja


Pakej Print Gambar Polaroid Murah

➽ High  Quality Glossy Paper
➽ Gambar tak blur, 100% tak pecah
➽ RM0.80/pcs
➽ Minimum print serendah 20pcs
➽ 200pcs dapat RM0.70/pcs



With Love, Sihatimerahjambu

12 comments

  1. Ramai sekarang guna polaroid . .comel2 jugak gambarkan

    ReplyDelete
  2. Samalah mama pun lama.x print gambar. Nampaknya sejarah beerulang semula

    ReplyDelete
  3. fiza yg buat order ye.. insyaallah kalau zaza nak bt, zaza contact fiza

    ReplyDelete
  4. dlm pc incek hubby rasanya ada 2.6 bilion gambar x cuci lagi...pastu merata save lam external, pedrive ape sume tu..bila rosak, meroyan gmbr ilang tp masih jugak x insaf2 nak cuci gmbr..huhuhu

    ReplyDelete
  5. i dah lame tak main print-print gambar ni..asyik pegang tanah jak kan hari-hari..haha..

    ReplyDelete
  6. nak kumpul lah byk2, nanti pape cik timm contact kak fiza eh!

    ReplyDelete
  7. Wahh memarik juga ni .. kekya nak try gak laa buat dlm bentuk gini..

    ReplyDelete
  8. wah dah makin maju fizah. all the best dear ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.