Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com

Friday, November 10, 2017

Tengah malam, idea nak menulis tak berapa nak ada. Kebetulan tengah blogwalking jumpa giveaway dari Kak Mia ni. Jadi, ada baiknya kita join sebelum tamat. Lagipun giveaway tak susah mana. Kalah menang belakang cerita okay. 

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com
Klik banner untuk sertai


Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017 sehingga 11.59 malam 16 November 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 13 pemenang bertuah dicari. Hadiah berupa ole-ole fridge magnet dan keychain di SINI.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.comAdd To Circle Google+ Mia LianaLike Fanpage Mialiana.com dan Follow Instagram @mialiana (jika ada)
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 16 November 2017.

Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah manual dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 November 2017.

** support Mia ya.....



With Love,
image

18 comments

  1. waaaa all da best tau. ade mase nnt nak join jugak la.

    ReplyDelete
  2. abam kie pun datang dari segmen yg sama.

    P.S. Jemputlah join SPM Fever Giveaway yang sedang berlangsung di blog Abam Kie sehingga 30 Nov 2017. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Hai gudluck.. deeba singgah dari giveaway yang sama..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. good luck..

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu