Peneman Bila Pening

Dengan cuaca panas sekarang ni kerap pulak pening kepala. Bukan setakat pening je tapi rasa kurang selera makan dan rasa mual je kalau makan lebih. Bukan preggy ye, disebabkan cuaca panas memang mudah pening kepala. Jangan ada penyakit lain sudahlah. Tak pun, kurang tidur. Salah satu jugak tu.

Kalau ade simptom simptop di atas, terus capai vicks sapu kat hidung dan kiri kanan kepala dan baring kejap. Lepas tu okay balik. Nasiblah tak lama pening ni, kalau tak lagi pening nak siapkan kerja. Lepas settle kerja memang kena rehat lebih ni. Rehat kejap je pun.

Maaf ye mana yang suruh singgah blog tu fiza tak dapat singgah blogwalking lagi. Sibuk siapkan kerja. Entry autopublish pun dah lari jadual ni. Dah okay semuanya fiza singgah nanti. Jangan kata fiza sombong pulak ye.

By the way, cakap pasal vicks tu macam dah kurang kaw rasa angin dan bau tu. Mahal pulak tu harga sekarang kan. Packaging pun dah baru.
with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. ade bca 1 kisah yg vick ni xbpe elok.
    so MG pun slowly dah berenggang dgn vick ni..huhu...

    ReplyDelete
  2. ekin tak nanti pening tidur malam sapu vicks ni baru lena tidur....

    ReplyDelete
  3. dulu sy pun antara pembeli wajib vicks ni tapi sekarang dah xguna...dah xmujarab mcm dl...
    kalau pening ke apa, pakai vicks, macam xde perubahan

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.