Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

leaderboard-07

Cerita afzalsukasuki

Dekorasi Rumah Warna Pastel


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Seronoknya kalau dapat mendekorasi rumah seperti yang kita nak. Tengok rumah orang dekorasi cantik je nak cantik macam tu jugak. Tapi tu lah tak boleh nak ikut sangat sebab kena tengok bajet, keluasan rumah dan kesesuaian jugak kan. Kalau main hentam tema apa pun boleh asalkan sedap mata memandang dan kemas tersusun.

Jarang orang buat dekorasi rumah warna pastel. Nampak cantik sangat bila digabungkan warna warna pastel yang lembut. Macam comel-comel je semuanya kan. Biasanya kalau perabot dan perhiasan warna pastel ,cat dinding mesti warna putih. 

Ruang tamu kombinasi perabot warna tiffany blue dan soft pink. 





Bahagian dapur kombinasi warna soft pink,tiffany blue dan putih.






Cantik juga dekorasi rumah warna pastel ni. Sedap mata memandang warna yang lembut ni. Kalau rasa-rasa suka tema warna pastel ni, boleh ambil inspirasi dari dekorasi rumah warna pastel yang Fiza kongsikan ni dari facebook. Tak pasti siapa pemiliknya. kredit untuk pemilik gambar.



With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
12 Comments
Share :

12 comments:

  1. Comel sangaaaaat. Sukanyaaa. Deko impian memang warna pastel2 macamni. Hihi

    ReplyDelete
  2. Menarikkk :)

    sibodohjangankacau.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. redup mata mmandang smua kombinasi kaler2 ni =)

    ReplyDelete
  4. feehh, cantiknya warna pastel, feveret IQ nih!

    ReplyDelete
  5. comel sangat kannnnnn. haila kene deco ni. haha

    ReplyDelete
  6. haah suka jugak. lembut dan sejuk mata memandang. tp memikirkan ada anak kecik dan anak2 yg sedang membesar. so kekra pilih kaler2 gelap dulu. nnt diaorg dah besar br boleh ambik kaler2 mcm ni hehe

    ReplyDelete
  7. Cantik warna2 mcm ni tp rumah cpt berhabuk cam rumah kitorg yg buat rasa x jd nak buat tema gini..susah nak menten..huhh

    ReplyDelete
  8. sgt sweet, fiza.
    cantik... balik keje, memang lega balik umah.
    releks. fefeeling hotel gitu.

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER
All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [December 13, 2016] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.
[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Follow @azhafizah.mdnor