Cantiknya Air Terjun Ulu Tembeling Jerantut, Pahang

Friday, January 06, 2017


Pantang nampak tempat cantik mesti nak share dalam blog. Haruslah kan, boleh buat wishlist tempat-tempat menarik untuk di terjah akan datang. Ada rezeki bolehlah sampai kat Air Terjun Ulu Tembeling di Jerantut, Pahang ni. Apa yang menariknya kejernihan air hijau biru yang cantik tu. Kalau sampai sini aktiviti utama ambil gambar je la. Tempat cantik kot!

Walaupun Fiza ni jenis aquaphobia tapi teruja sangat tengok tempat cantik macam ni. But still aquaphobia tu tak boleh hilang. Kalau dah pandai berenang mungkin baru akan hilanglah kot. Fuhh..seriau tengok air macam ni. Fiza mampu tengok dari jauh. Kalau nak Fiza masuk dalam air mungkin setakat main air tepi-tepi je.   


Bagi korang yang suka aktiviti mandi air terjun tu cubalah datang sini untuk rasakan pengalaman sendiri. Tengok gambar je bila nak sampai entah.



Kawasan air terjun pun bersih je. Barulah seronok mandi manda kat sini.
kredit: @melongray

With Love,
image

4 comments

  1. Boleh buat khemah tak?, Nak ke sana kena hiking or jln kaki berapa jauh yea...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti la sebab sy hanya kongsikan dari facebook. Terima kasih :)

      Delete

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu