Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

leaderboard-07

Cerita afzalsukasuki

Cantiknya Air Terjun Ulu Tembeling Jerantut, Pahang


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Pantang nampak tempat cantik mesti nak share dalam blog. Haruslah kan, boleh buat wishlist tempat-tempat menarik untuk di terjah akan datang. Ada rezeki bolehlah sampai kat Air Terjun Ulu Tembeling di Jerantut, Pahang ni. Apa yang menariknya kejernihan air hijau biru yang cantik tu. Kalau sampai sini aktiviti utama ambil gambar je la. Tempat cantik kot!

Walaupun Fiza ni jenis aquaphobia tapi teruja sangat tengok tempat cantik macam ni. But still aquaphobia tu tak boleh hilang. Kalau dah pandai berenang mungkin baru akan hilanglah kot. Fuhh..seriau tengok air macam ni. Fiza mampu tengok dari jauh. Kalau nak Fiza masuk dalam air mungkin setakat main air tepi-tepi je.   


Bagi korang yang suka aktiviti mandi air terjun tu cubalah datang sini untuk rasakan pengalaman sendiri. Tengok gambar je bila nak sampai entah.



Kawasan air terjun pun bersih je. Barulah seronok mandi manda kat sini.
kredit: @melongray

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
4 Comments
Share :

4 comments:

  1. Boleh buat khemah tak?, Nak ke sana kena hiking or jln kaki berapa jauh yea...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti la sebab sy hanya kongsikan dari facebook. Terima kasih :)

      Delete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER


All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [January 23, 2017] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor