Ranking Alexa Azhafizah.com Januari 2017

Adududu...Jatuh teruk ranking alexa azhafizah.com bulan Januari untuk permulaan tahun 2017 ni. Tahun 2016 pun naik turun je tengok. Tak sedap mata memandang. Rasanya tahun 2014 je berjaya kekalkan ranking bawah 1000 dalam Malaysia. Start tahun 2015 dah mula melepasi angka 1000 dan jumlahnya makin …

Cashout Nuffnang January 2017

Fuhhh..setelah beberapa bulan lamanya Fiza tak cashout Nuffnang yang semakin sendu ni. Sendu-sendu pun masih lagi ada dalam blog. Yelah kan, selagi takde pengganti biarkan je kat situ dapat juga la topup sikit-sikit. Innity pun agak sendu kat situ. Nak apply adsense lagi dah beberapa kena reject g…

Tempat-Tempat Menarik Wajib Pergi di Jogjakarta

Jogjakarta, Indonesia salah satu tempat yang Fiza teringin nak pergi. Nak pergi tu entah bilalah kan. Sebelum pergi tu, kenalah senaraikan dulu tempat-tempat menarik yang wajib pergi di Jongkarta. Sebelum ni Fiza ada kongsikan tempat-tempat menarik di Jogjakartajuga. Untuk entri ni tambah lagi tem…

Design Kad Jemputan Kahwin Tema Floral

Design kad kahwin zaman sekarang dah ada macam-macam jenis style dah. Kebanyakkannya dah style moden dan bukan lagi design macam dulu yang wajib ada kerawang-kerawang, tepak sirih dan cincin bagai tu. Trend kad kahwin sekarang dari apa yang Fiza perasan, trend kad kahwin bertemakan bunga-bungaan at…

Resepi Biskut Gery Viral

Biskut Gery dah lama viral tapi rezeki Fiza belum sampai nak merasa lagi. Ada yang kata ada di jual kat Mydin tapi cari-cari tak jugak jumpa. Nak beli online takut biskut rosak dalam proses penghantaran. Sudahnya menunggu la kalau ada terjumpa nanti baru beli.

Terjumpa pula Resepi Biskut Gery Viral

Tempahan Logo "Cantik Persis Celebriti"

Mencabar betul kalau nak mendesign logo ni walaupun sebenarnya logo tu simple je.  Walaupun hanya dua ketul huruf tapi nak menggayakan dua huruf tu menjadi design logo yang menarik pun susah juga tu. Perlukan masa nak cari idea baru. Biasanya logo guna beberapa huruf dan diletakkan sekali nama pen…

Musim Hujan Musim Banjir di Johor

Hari ni cuaca nampak elok tak hujan lagi selepas 2 hari hujan tanpa henti. Kejap panas dan kejap mendung. Bila mendung tu agak risau kalau hujan kembali lebat. Kalau terus hujan berkemungkinan akan terjadinya banjir. Scroll² facebook ramai kawan-kawan update tentang keadaan segamat yang dah mula b…

Melabel Barangan Rumah

Perempuan kalau dah rajin, gigih betul berfikir kerja apa nak dibuat selagi belum malas. Ting! Tertiba terfikir nak buat label untuk barangan dalam rumah mana yang belum buat label tu. Hari tu cuma buat label sticker transparent untuk rempah ratus je. Bila dah rajin ni, Fiza buat untuk bekas-bekas…