Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

leaderboard-07

Cerita afzalsukasuki

Design Header Blog Bondasihat.com


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Update entry artwork sikit malam ni. Update artwork terbaru yang baru je siap iaitu design header untuk blog bondasihat.com. Design yang simple je. Owner cuma nak masukkan nama blog, nama fanpage blog, nombor telefon dan juga produk produk shaklee yang dijual.

Setelah pilih-pilih jenis tulisan, warna dan susun-susun produk, jadilah header bondasihat.com ni. First draft Fiza letak dedaun kiri kanan, tapi owner tak berkenan pula. Jadi, kosong je kiri kanan. Nampak simple dan tak serabut. 


Untuk full review, jangan lupa singgah ke blog

www.bondasihat.com
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
2 Comments
Share :

Ranking Alexa Azhafizah.com April 2016


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



Baru nak happy bila pageviews dah meningkat 8 juta lebih tapi tiba tiba macam kecewa sebab ranking alexa bulan april ni jatuh menjunam terusss. Mana taknya menjunam, kalau update pun nak tak nak je kan. Bulan April ni mood blog agak kurang sikit nak update secara konsisten. Dengan mood kelaut, dengan faktor cuaca, kesibukan kerja design dan juga kekangan idea. Semua tu faktor kepada ranking alexa jatuh.



Nak buat macamana kan. Lepas ni kena bermula usaha semula. Nak jatuh memang mudah je. Nak naik tu, kena usaha tak putus putus. Jangan pernah selesa dengan level di mana kita berada sekarang. Tetap kena usaha jugak! Kan. Penting atau tidak ranking alexa ni, ikut masing -masing punya pendapat. Ada yang kisah dan ada juga tak kisah. Tapi untuk performance blog sendiri, perlu juga ambil kira.

Statistik Ranking Alexa azhafizah.com January 2016 - April 2016

Global Rank : 417, 974
Rank in Malaysia : 2, 589

Global Rank : 378, 627
Rank in Malaysia : 3, 818

Global Rank : 362, 097
Rank in Malaysia : 2, 983

Global Rank : 432, 991
Rank in Malaysia : 6, 230

Check rank Blog >>www.alexa.com


With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
2 Comments
Share :

Senarai Bloglist azhafizah.com Mei & Jun 2016


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Selamat pagi! Seperti yang dijanjikan 30hb April, hari ni Fiza akan umumkan Senarai Bloglist baru azhafizah.com untuk bulan Mei & Jun 2016. Terima kasih untuk 60 blogger yang sertai segmen bloglist Fiza sejak 22hb April lepas.



Dengan menggunakan sistem dari random.org, inilah nombor-nombor yang bertuah mewakili blog masing-masing yang telah menyertai segmen. Keputusan adalah muktamad. Boleh check semula Senarai Peserta Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 untuk check semula ataupun untuk berblogwalking.

Senarai Bloglist azhafizah.com Mei & Jun 2016

hiphiphorray15.blogspot.com
najwazahid94.blogspot.my
mimirheem.blogspot.com
www.pokcikblogger.com
lokmanamirul.blogspot.com
www.syuhadasalleh.my
mulan-sahbanu.blogspot.my
nurhafizahpija.blogspot.my
satujanjikita.blogspot.my
jackarcherpunyabelog.blogspot.my

Tahniah untuk blog yang terpilih. Semoga blog dalam bloglist baru menyerikan lagi blog Fiza ni. Ada masa Fiza blogwalking ye. Yang tak berjaya cuba lagi bulan Jun nanti ye untuk bloglist Julai dan Ogos pula. Bloglist baru ni akan dimasukkan dalam bloglist pada 1hb Mei. Terima kasih semua!

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
9 Comments
Share :

Pageview 8 Juta


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Pageview blog Sihatimerahjambu dah 8 juta! Sebelum ni nak capai tambah 1 juta dalam masa 2 bulan tapi sekarang sebulan lebih dah boleh cecah 1 juta lebih. Tepuk tangan untuk diri sendiri. Walaupun sekarang dah agak jarang update secara konsisten dan ranking blog jatuh tapi pageviews masih meningkat.


Purata pageviews pun dah meningkat. Dengan penambahan pageviews ni, harap harap ada potensi boleh sangkut lebih banyak untuk projek review dan pengiklanan dalam dan luar negara. Moga moga ada rezeki. Dalam masa yang sama usaha untuk tingkatkan lagi mutu penulisan dan juga performance blog dari bahagian lain.


Walaupun baru 8 juta pageviews, bukan mudah nak capai tahap ni kan. Bukan nak membangga diri. Korang pun boleh juga capai macam ni. Ada blogger lain pun dah cecah berjuta juta dah. So jadikan kejayaan orang lain sebagai sumber inspirasi. Gitu!
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
9 Comments
Share :

Cashout Nuffnang April 2016


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Hari hari terakhir bulan April ni, eloklah cashout duit Nuffnang yang ada. Kalau dah cukup limit, keluarkan je lah. Boleh juga tambah tambah duit nak beli apa sebulan lebih lagi nanti. Kalau perasan, akhir akhir ni agak TERsendu je rasanya kenaikan earnings yang ada. Kurang dapat CPUV pun satu hal juga.

Tak payah nak kecewa sangat lah ye. Rezeki masing masing kan. Bersyukur apa yang dapat. Doa dan usaha harap harap murah rezeki. CPUV tinggal sikit je yang on going. Harap boleh pergi jauh, lebih lama dan lebih banyak. Boleh cashout lagi bulan depan. Kalau tak cukup, tunggu lagi sampai cukup.

Bila dah RM0.00 kenalah kumpul semula duit tabung Nuffnang ni.
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
13 Comments
Share :

Senarai Peserta Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Entri pendek je malam ni. Nak update Senarai Peserta Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016. Alhamdulillah segmen kali ni mendapat sambutan dan sokongan dari rakan blogger yang lain. Terima kasih banyak- banyak untuk mereka yang menyertai segmen ni.

Sementara menunggu Fiza update senarai 10 bloglist yang bakal di masukkan dalam bloglist Fiza untuk bulan Mei & Jun, apakata kita berblogwalking dulu ke blog rakan rakan blogger yang lain. Keputusan 10 bloglist yang bertuah Fiza akan umumkan pada 30hb April 2016. So ada masa ni, boleh singgah blogwalking setiap satu link blog kat bawah ni.

  1. ucingkadayan.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  2. masitaeyta.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  3. norasikinishak.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  4. www.naniena.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  5. azirafreesia.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  6. frrhnd.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  7. huhahuhajerr.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  8. hiphiphorray15.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  9. iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  10. ilovebunga89.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  11. honeyberbicara.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  12. mamapapaamir.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  13. duapolohtiga.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  14. www.kisahsidairy.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  15. suriaamanda.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  16. najwazahid94.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  17. mimirheem.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  18. www.pokcikblogger.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  19. musicstyle29.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  20. www.mariafirdz.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  21. akukaudansesuatu.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  22. diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  23. lokmanamirul.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  24. www.syuhadasalleh.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  25. theathra.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  26. whateverapa-apasahaja.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  27. www.aimisyahirah.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  28. jmbelog.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  29. vitaminwawa.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  30. mummysupplementshop.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  31. afifahanuar.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  32. pwincessnknisha.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  33. www.maisarahsidi.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  34. solehahgirlz.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  35. misshainanis.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  36. ainulaqma.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  37. mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  38. www.aeinnamusa.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  39. nurhafizahpija.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  40. www.cekgunorazimah.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  41. satujanjikita.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  42. yangbaik.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  43. www.nurfuzie.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  44. kelana-cinta.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  45. kakitravelkhairuddin.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  46. www.syahidahfadilah.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  47. dazzlingyana.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  48. www.sayidahnapisah.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  49. www.sofieadie.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  50. sotskirt.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  51. hanyadihatiku.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  52. bynurulsyafiqajenn.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  53. adianiez.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  54. alongwawaerna.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  55. meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  56. jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  57. sh-tsukidate.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  58. thezofiroh.blogspot.com/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  59. perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html
  60. maizatulnadia.blogspot.my/2016/04/segmen-bloglist-azhafizahcom-mei-jun.html

Kalau nama blog korang tiada dalam senarai, sila tinggalkan komen di kotak komen ye. Ada yang Fiza nampak kata dah join tapi takde url. Mohon check ye semua. Terima kasih.
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
11 Comments
Share :

Musim Ular Masuk Rumah


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Akhir akhir ni banyak betul cerita tentang ular. Ular masuk rumah, ular dalam tandas, dapur rumah, dalam kenderaan dan baru baru ni juga murid sekolah maut akibat patukan ular. Bila dengar cerita macam tu, jadi risau tak bertempat kat rumah ni. Lagi lagi bila nak ke tandas tu, tengok sekeliling kot ada 'Cik U' dalam tandas. Paling penting, flush dulu sebelum membuang.

Dalam musim panas ni, reptilia berdarah sejuk kebiasaanya mencari tempat yang sejuk untuk menyejukkan badan. Jadi, kena berhati-hatilah melihat sekeliling dalam dan luar rumah. Tak kisahlah ular tu berbisa atau tidak. Sebut pasal ular je dah rasa takut, apatah lagi berhadapan. Memang tak cukup tanah nak lari. Kadang kadang terbawa bawa fikir sampai mimpi. Kalau mimpi ular tu dah lain maksudnya kan. Tapi anggap je mimpi mainan tidur. 

Sebagai langkah berjaga jaga, amalkan doa menghindari haiwan berbisa semoga kita terhindar dari haiwan yang berbisa dan dilindungi oleh Allah SWT. Aaminnn...
Credit Photo : Tanda Amaran Mata Bermasalah
Dan sekiranya berlaku kejadian di patuk ular, boleh ambil langkah langkah bantuan kecemasan ini.
Kredit foto : Facebook Ustaz Dr. Riduan Mohammad Nor
Nak tidur pun jadi takut semacam. Pantang dengar bunyi sikit dah mula curiga. =__='
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
4 Comments
Share :

Fesyen Baju Raya 2016


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Puasa pun belum dah fikir raya pula kan. Sekarang pun masing masing dah sibuk tempah baju raya. Fiza pun dah hantar kain kat favourite tailor tapi masih blur tak tahu nak buat baju apa sebenarnya. Tengok kat instagram/facebook, banyak butik dah memperkenalkan fesyen baju raya 2016 ni dan masing masing dah buka untuk pre-order raya.


Bagi yang tak tempah baju tu, bolehlah buat pre order di mana mana butik yang berkenan. Kalau terlambat nanti melepas pula. Di sini Fiza kongsikan beberapa butik yang Fiza rasa berkenan dengan fesyen fesyen baju raya yang ada. 

Tahun ni calaqisya menampilkan fesyen baju yang sangat cantik dan rare di pasaran. Macam biasalah signature calaqisya di kenali ramai oleh peminat fesyen. Akhir akhir ni calaqaisya banyak keluarkan fesyen kain jenis printed berbanding dulu hanya plain colour. Tergoda pula dengan fesyen baju raya calaqisya tahun ni. 
Credit photo : calaqisya
Credit photo :calaqisya
Tak ketinggalan, butik Radiusite juga mengetengahkan fesyen baju raya yang cantik dengan fesyen terkini. Warna pun menarik. Fesyen baju raya yang ada sedikit kelainan untuk tahun ni. Ada juga baju sedondon dengan anak anak.

Credit photo : radiusite
Credit photo :radiusite
Credit photo : radiusite
Lagi satu butik kegemaran Fiza, Butik Rayyan Haya menampilkan fesyen muslimah yang menepati citarasa muslimah. Menampilkan warna warna pastel yang buat korang rambang mata nak pilih mana satu sebab semuanya cantik cantik.

Credit photo : Rayyanhaya
Fiza nak memperkenalkan satu lagi butik yang baru di buka iaitu Jasmeen Apparel. Terkenal dengan flare skirt yang cantik dan terlajak laris tu. Sekarang ada buka pre order untuk women kurta dan men kurta

whatsapp ke 019-7728262
Credit photo : Jasmeen Apparel
Credit photo : Jasmeen Apparel
Okay, cukup setakat ni dulu perkongsian Fiza untuk fesyen baju raya 2016. Kalau ada lagi, nanti Fiza tambah okay. 

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
8 Comments
Share :

Design Watermark Saralicious Vitamin


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Ramai customer minta buat watermark bulat termasuklah design watermark Saralicious Vitamin. Kalau watermark bulat biasanya tengah tengah tu gunakan tulisan yang jenis cantik dan lebih besar dari yang lain supaya dah letak kat gambar nanti nampak lebih jelas.


Link blog dan juga tagline letak atas dan bawah bulatan. Simple design. Biasanya customer memilih warna hitam atau putih. Tapi kali ni warna pink pula. Ada kelainan untuk design kali ni. Okay, settle satu kerja.

Terima kasih.

ladysara84.blogspot.my

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
2 Comments
Share :

Masak Ketam Telur Masin


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Lewat makan tengahari hari ni. Makanya lambat juga update blog. Pagi tadi husband service kereta, buat alignment tayar dan basuh kereta. Tunggu punya tunggu dalam pukul 2 petang baru siap semuanya. Di sebabkan nak makan ketam punya pasal, lepas dah siap semua urusan barulah pergi beli ketam. Beli 2 ekor je, cukuplah untuk makan berdua. Kadang kadang tu terlebih cukup.

Rezeki hari ni dapat beli ketam segar dan besar di Family Store. Selalunya ketam kecil dan macam kurang segar. Alhamdulillah rezeki merasa ketam segar dan kebetulan nak mencuba masak ketam telur masin tu. Ramai yang dah cuba kata sedap, mengapa tidak diri sendiri pun mencuba juga. Haruslah penggemar ketam macam Fiza cuba masak sendiri.


Resepi masak ketam telur masin ni ambil dari blog kathyjem.blogspot.my. Nampak macam mudah je nak masak. Bahan bahan pun tak banyak sangat. Jadi, Fiza follow je resepi tu cuma Fiza kurangkan bahan sebab masak untuk 2 ekor ketam je kan. Telur masin Fiza guna 3 biji je. Telur putih guna sebiji je. Sila sukat ikut banyak mana ketam yang nak di masak tu ye.

Selepas bertungkus lumus kat dapur, perut pun dah lapar. Siap juga masak ketam telur masin ni. Rasa??? Dah tentu sedap! Bukan nak puji diri sendiri la masak sedap tapi memang sedap. Dapat pula ketam yang segar dan besar kan.

Ada rasa telur masin, ada rasa butter ada rasa pedas dan bercampur jadi rasa yang sedap. Dapat juga makan ketam masak telur masin ni. Kalau nak rasa, tak payah tunggu nak makan kat luar. Masak sendiri je sudah. Fiza makan separuh ketam pun dah kenyang.


Ketam ni sedap kalau dapat yang segar dan besar tu. Puas makan isi banyak tapi yang tak seronoknya ambil masa nak kupas kulit ketam yang keras tu. Memang ber jam makan ketam seekor pun! Sebab tu malas nak makan kat kedai. Kena bertapa makan kat kedai sebab lama sangat nak habiskan. 

Happy tummy. Alhamdulillah.
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
9 Comments
Share :

Gubahan Bunga Materose Yang Super Cantik!


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Tersuka dengan sengaja semua gubahan bunga dari Materose yang super cantik ni. Bukan satu dua je yang cantik tapi semua pun cantik! Kalau diberi pilihan untuk memilih, memang ambil masa nak memilih. Rambang mata oiii nak pilih mana satu!


Tapi sayang, semua ni kedai bunga materose ni di Korea. Jauh sangat kan! Tenggelam harapan nak dapat satu. Uhuk uhuk..Saja kongsikan kat blog, manalah tahu bagi idea untuk kedai kedai bunga buat macam ni atau pelanggan nak request kat kedai bunga kan. Boleh juga hadiahkan untuk orang yang tersayang. Untuk birthday ke kan. 

Sekarang pun dah musim konvokesyen. Boleh buat style macam ni untuk para graduasi. Mesti dorang suka sangat dengan hasil gubahan bunga macam ni. 

Jenis jenis bunga yang ada pun cantik dan segar je. Walaupun berlainan jenis bunga, gubahan bunga tetap cantik. Takde yang tak cantik. Kalau perempuan merajuk dapat hadiah bunga ni, confirm tak jadi merajuk. Kan?

Gabungan warna pink dan putih memang cantik.

Satu lagi kombinasi warna yang sangat menarik. Sesuai untuk peminat pink macam Fiza.






Kombinasi warna merah dan hitam memang terbaik. Menyerlah warna bunga ros merah tu.

Gubahan bunga yang lain pun semuanya cantik cantik juga. Ikut selera warna masing masing.








Paling simple pun menarik juga.
Selain itu, gubahan bunga dalam bakul pun cantik sangat.


Terbaik hasil kerja mereka di Materose Florist ni. Mana satu pilihan hati korang? Nak tengok hasil kerja dorang yang lain, terjah link di bawah.

www.facebook.com/materosechloancake

credit photo : materosechloancake

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
13 Comments
Share :

DISCLAIMER


All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [January 23, 2017] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor