Vietnam Mask Tanggalkan Whitehead/Blackhead Dengan Mudah

Wednesday, November 04, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Rata rata perempuan mahupun lelaki mengalami masalah whitehead atau blackhead. Bila ada whitehead atau blackhead terutamanya kat hidung mesti geram je nak picit² kasi keluar. Tapi awasss jangan sebarang picit. Kalau tak, habis merah hidung macam badut.

So Fiza nak memperkenalkan Vietnam Mask lagi satu produk yang terlajak laris, terlajak berkesan, terlajak bagus untuk tanggalkan whitehead dan blackhead dengan mudah dan berkesan. Gerenti puas hati sebab Fiza pun dah cuba.

Sebab apa Fiza sarankan korang guna produk ni, sebabnya ia sangat berkesan, murah dan berbaloi membeli dan menggunakannya! Tak payah nak beli produk mahal sedangkan ada yang murah dan lebih berkesan. Satu botol kecik boleh guna banyak kali pulak tu.

Tengok ni eksperimen dari Fiza. Pakai kat hidung. Memang geli tengok tapi nak buktikan yang Vietnam Mask ni memang berkesan, so boleh nilaikan sendiri. 

http://www.azhafizah.com/

Bukan setakat whitehead/blackhead tanggal. Dengan bulu² kat muka pun tanggal. Punyalah kuat gam vietnam mask ni kan. Lepas nampak semua ni tertanggal, memang puas hati. Muka pun rasa lebih licin dan lebih ringan gitu tanpa anasir² dan sel² yang tak bagus ni kat muka. Siapa yang dah guna mesti suka dengan keberkesanan dari Vietnam Mask ni. Betul tak?

Cara pakai Vietnam Mask 

1. Cuci dan bersihkan muka kemudian lap sehingga kering.
2. Sapukan cecair vietnam mask pada bahagian yang bermasalah dengan whitehead/blackhead. Nak sapukan satu muka pun boleh.*Sapu cepat² jangan sampai kering sebab nak tampalkan kertas putih. So kena buat part by part sikit².
3. Tampalkan kertas putih setelah sapu cecair vietnam mask. gosok atas kertas tu sampai menutupi sapuan tadi.
4. Biar selama 15 minit untuk kesan yang maximum. Nak lebih pun boleh tapi jangan lama sangat.
5. Setelah 15 minit tarik perlahan kertas untuk kurangkan sakit dari tarikan tu. Tarik dari bahagian bawah ke atas. * boleh tengok kat kertas putih tu berapa banyak whitehead/blackhead yang ditanggalkan tu.
5. Kemudian cuci muka untuk hilangkan kesan lebihan gam vietnam mask. Untuk tutup bahagian pori² bekas whitehead/blackhead tu boleh ambik kiub ais dan oleskan pada muka.

Hasilnya, kulit akan rasa lebih lembap dan licin. Puas hati!

Harga 
RM10
* termasuk kertas tisu disediakan & tidak dijual berasingan

Postage
RM7 SM | RM10 SS

Untuk Pembelian
 Whatsapp : 0129072776 ( No call)
With Love, Sihatimerahjambu

5 comments

  1. Memang menarik produk ini, akak jual vietnam mask ke? Saya nak beli produk ini tapi tak beli beli lagi :-)

    ReplyDelete
  2. saya pernah try adik ipar punya..mmg kuat gam tu..huhu

    ReplyDelete
  3. online je ye pija?baru nak cari satu balik kang. murah pon murah. berapa kali pakai tu?

    ReplyDelete
  4. Lissa pun baru pakai mask ni. sangat berkesan ! :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.