Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Pobling 5 in 1 Yang Macam Best


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Sebelum ni pernah cuba Pobling Pore Sonic Cleanser tapi macam tak berapa nak pratikal sebab cuma menggunakan kuasa vibrate je kan. So kena menggunakan tenaga tangan bergerak jugak untuk memberikan kesan yang lebih bersih. Sekarang Fiza cuba pulak guna pobling 5 in 1 yang macam best atau boleh Fiza cakap memang best!

Baru je sampai semalam, kiranya dah sekali guna lah. Pobling 5 in 1 ni berbaloi membeli sebab ada attach 5 jenis alat untuk kegunaan lain lain.

Pobling 5 in 1 lebih senang nak pegang dan mempunyai button tolak tolak je. Ada high, low dan off button. So boleh pilih nak guna high atau low semasa menggunakan attachment brush/sponge tu.
http://www.azhafizah.com/

First yang attach kat pobling 5 in 1 ni adalah Nylon brush. Memang bersih basuh muka tu. Lagi lagi kulit muka macam Fiza jenis ada pori² terbuka ni. Nampak berus ni macam kasar tapi sebenarnya lembut. Dari apa yang Fiza pernah baca tak boleh guna brush selalu takut nanti rosak kulit pulak. Kalau kulit tak tahan dengan brush tu boleh gunakan latex soft sponge bawah ni.

Latex Soft Sponge boleh membersihkan kulit semasa mencuci muka serta dalam masa yang boleh mengurut muka.
http://www.azhafizah.com/

Siapa yang suka make up, boleh gunakan make up sponge ni yang lembut sangat. Sesuai untuk apply foundation kat muka. Memang bagus dan rata. Cuci muka guna make up sponge ni pun boleh juga. Lembut sangat.
http://www.azhafizah.com/

Ini pulak massage sand sheet digunakan untuk membuang kulit kasar bagi licin... Boleh guna kalau tumit kaki kasar ni kan.
http://www.azhafizah.com/

Last sekali ada massage wheel, kalau rajin tu bolehlah urut² muka sikit.
http://www.azhafizah.com/

Okay lengkap dah kan. Boleh guna ikut keperluan mana yang perlu. Lagipun Fiza rasa pobling 5 in 1 ni lebih berbaloi beli. Murah dan lengkap.

Untuk harga PROMO cuma RM27 tak termasuk postage.

Postage RM7 SM | RM10 SS

Whatsapp : 011-26651293

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
6 Comments
Share :

6 comments:

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER


All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [January 23, 2017] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor