Pobling 5 in 1 Yang Macam Best

Friday, November 20, 2015
Sebelum ni pernah cuba Pobling Pore Sonic Cleanser tapi macam tak berapa nak pratikal sebab cuma menggunakan kuasa vibrate je kan. So kena menggunakan tenaga tangan bergerak jugak untuk memberikan kesan yang lebih bersih. Sekarang Fiza cuba pulak guna pobling 5 in 1 yang macam best atau boleh Fiza cakap memang best!

Baru je sampai semalam, kiranya dah sekali guna lah. Pobling 5 in 1 ni berbaloi membeli sebab ada attach 5 jenis alat untuk kegunaan lain lain.

Pobling 5 in 1 lebih senang nak pegang dan mempunyai button tolak tolak je. Ada high, low dan off button. So boleh pilih nak guna high atau low semasa menggunakan attachment brush/sponge tu.
http://www.azhafizah.com/

First yang attach kat pobling 5 in 1 ni adalah Nylon brush. Memang bersih basuh muka tu. Lagi lagi kulit muka macam Fiza jenis ada pori² terbuka ni. Nampak berus ni macam kasar tapi sebenarnya lembut. Dari apa yang Fiza pernah baca tak boleh guna brush selalu takut nanti rosak kulit pulak. Kalau kulit tak tahan dengan brush tu boleh gunakan latex soft sponge bawah ni.

Latex Soft Sponge boleh membersihkan kulit semasa mencuci muka serta dalam masa yang boleh mengurut muka.
http://www.azhafizah.com/

Siapa yang suka make up, boleh gunakan make up sponge ni yang lembut sangat. Sesuai untuk apply foundation kat muka. Memang bagus dan rata. Cuci muka guna make up sponge ni pun boleh juga. Lembut sangat.
http://www.azhafizah.com/

Ini pulak massage sand sheet digunakan untuk membuang kulit kasar bagi licin... Boleh guna kalau tumit kaki kasar ni kan.
http://www.azhafizah.com/

Last sekali ada massage wheel, kalau rajin tu bolehlah urut² muka sikit.
http://www.azhafizah.com/

Okay lengkap dah kan. Boleh guna ikut keperluan mana yang perlu. Lagipun Fiza rasa pobling 5 in 1 ni lebih berbaloi beli. Murah dan lengkap.

Untuk harga PROMO cuma RM27 tak termasuk postage.

Postage RM7 SM | RM10 SS

Whatsapp : 011-26651293

6 comments on "Pobling 5 in 1 Yang Macam Best"

Terima kasih atas komen yang diberikan.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature