Inteemor by Ephyra Kekalkan Kesuburan, Kesihatan Bahagian Intim dan Kecantikan Wanita

Tuesday, October 13, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera

Wanita perlu menjaga kecantikan luaran dan dalaman. Jangan hanya pandai jaga kecantikan luaran sahaja tapi dalaman di abaikan. Dari segi dalaman, wanita perlu menitikberatkan soal kesihatan bahagian intim bagi menjamin kesuburan, kebersihan sekaligus memberikan kita keyakinan untuk tampil dengan lebih yakin dengan kecantikan luaran dan dalaman kita.

Jika tidak, anda akan mengalami masalah masalah ini.
MASALAH WANITA 1 : Period tidak teratur. Kejap datang kejap tidak. Jangan suka sangat kalau period tak datang tu sebab ini berkaitan dengan tahap kesuburan kita dan kesihatan kita. 

MASALAH WANITA 2: Masalah keputihan yang juga berkaitan dengan kesuburan wanita dan kanser faraj jika tidak dirawat. Selain tu akan menyebabkan bau di bahagian intim tersebut. Mesti malu kan? Masalah keputihan ni nampak remeh tapi besar kesannya jika tidak diubati seperti yang Fiza sebutkan tadi. Keputihan ni berpunca daripada pembiakan bakteria pada alat sulit wanita. Kalau tak di jaga dengan baik, terjadilah masalah kedua duanya.

http://www.azhafizah.com/

Diperkenalkan dengan Inteemor Ephyra ni sangat bersyukur dapat membantu memperbaiki masalah period yang tidak teratur ni. Selagi boleh kita usaha, kita cuba mana yang terbaik. Kalau berkesan alhamdulillah. Kenapa Inteemor? Sebabnya inteemor ni lebih fokuskan kepada bahagian intim dan peranakan wanita.

Apa itu Inteemor by Ephyra?


Inteemor merupakan produk terbaru keluaran Ephyra yang diciptakan khas untuk wanita dan kewanitaannya. Ia melengkapkan kecantikan luaran dan dalaman wanita dengan memfokuskan bahagian intim dan peranakan wanita. Dirumuskan dengan 16 herba terpilih dan makanan Sunnah, Inteemor memberikan kesan yang menakjubkan kepada wanita dalam mengekalkan kesuburan, kecantikan dan kesihatan

Antara kandungan Inteemor
  1. manjakani
  2. Pueraria Mirifica
  3. Collagen
  4. Kunyit
  5. Dong Qui (herba terbaik Orang Cina)
  6. Madu 
  7. Sireh
  8. Durian Belanda
  9. Akar Serapat
  10. Kacip Fatimah (herba terbaik Orang Melayu)
  11. Habbatussauda
  12. Aloe Vera
  13. Delima
  14. Acai Berry
  15. Aprikot Seed 
  16. Buah Tin

Kesemua kandungan Inteemor adalah dari bahan² herba yang terbaik yang mempunyai sifat anti-bakteria, anti-kanser dan menstabilkan hormon badan kita yang sangat diperlukan oleh wanita dalam menangani masalah period tidak teratur juga masalah keputihan. Jika di amalkan pengambilan secara konsisten, masalah masalah ini dapat di atasi samada ianya serius atau tidak.

Khasiat & Kelebihan Inteemor

Banyak betul khasiat & Kelebihan Inteemor ni bagi membantu menyelesaikan pelbagai masalah yang dihadapi wanita.

http://www.azhafizah.com/

Selalunya produk macam ni, anak anak dara mesti takut nak consume sebab katanya produk ni untuk yang dah berkahwin je. Eh, jangan risau ye. Inteemor ni sesuai untuk semua wanita seawal umur 18 tahun tak kira dah berkahwin atau tidak. Sesuai juga untuk wanita berpantang dan juga ibu menyusu badan

Cara Pengambilan Inteemor

Cara pengambilan Inteemor bergantung pada usia
http://www.azhafizah.com/

Mudah je nak consume Inteemor ni dan senang bawak kalau ke mana² tu. Buat masa sekarang Fiza baru je consume hampir seminggu. Sekarang baru sesi perkenalan dan bermanja dengan Inteemor. Untuk perubahannya nanti Fiza akan share dalam next entry ye. Tunggu okay! Mesti ada yang nak mencuba nanti.

http://www.azhafizah.com/

Apakata Pengguna Inteemor by Ephyra

Dari feedback pengguna Inteemor by Ephyra ni, rata rata puas hati dan memuji dengan keberkesanan setelah pengambilan Inteemor by Ephyra. Antaranya masalah 
  • Keputihan
  • Period tidak teratur
  • Gatal gatal bahagian intim
  • Menghilangkan bau badan
  • Menghilangkan bau yang kurang enak dari alat sulit
  • Menegangkan vagina
Semua masalah ini mula kembali pulih dan dapat di atasi dalam masa yang singkat dengan izin Allah. Baca testimoni mereka pun dah tumpang seronok dengar. Ye lah kan, seronoklah jika masalah besar ni dapat di atasi. Takde lah kita terus memendam masalah tu sampai rasa stress, kurang yakin bila berhadapan dengan orang lain terutamanya suami untuk mereka yang dah berkahwin tu.

Lagipun kira berbaloi consume Inteemor Ephyra ni, harga yang mampu di miliki RM49 untuk sebotol 250ml yang boleh tahan sebulan atau lebih.

http://www.azhafizah.com/

Untuk maklumat lanjut

Website  
http://www.oceanlife2u.com/index.php

Facebook 
www.facebook.com/oceanlife2u

Instagram 
www.instagram.com/ephyra2u 

Hotline Ephyra  
019.3999.238 / 03.4141.7889

* Pre-Caution : Ibu Mengandung DILARANG mengambil Inteemor
** Wanita bersalin selepas 5-7 hari BOLEH mengambil Inteemor

With Love, Sihatimerahjambu

6 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.