Hadiah TOP 3 Komentator September & Oktober

Tuesday, October 06, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Semalam seharian tak sempat nak update blog mahupun autopuslish sebabnya rasa perlukan rehat yang banyak buat masa ni. Otak pulak tak dapat nak menjana idea. Dan semalam pergi hospital juga melawat uwan husband. Balik pun dah malam, memang masa tu cepat jer berlalu.

So sunyi je la blog Fiza semalam tanpa entry. Memang habislah prestasi blog ni ha..Adatlah turun naik tu kan. Nak beritahu berita baik ni Fiza dah siap sediakan hadiah untuk top 3 komentator blog Fiza untuk Bulan September & Oktober. Sesiapa yang berkenan dengan hadiah² dari IKEA ni, meh jadi top komentator blog Fiza.

Hadiah pertama jam loceng yang comel ni dan kedua ketiga jam dinding tu. Bolehlah buat kenangan hadiah dari Fiza ni walau bukan yang gah tapi hadiah seikhlas hati untuk mereka yang rajin singgah dan komen.

hadiah-top-3-komentator-september

Selain perhiasan, sangat berguna untuk kehidupan seharian. 


With Love, Sihatimerahjambu

16 comments

  1. cantik..siapa yang akan dapat top komentar nanti ni

    ReplyDelete
  2. Hadiah dah tersedia..jadi motivasi tu fiza..

    ReplyDelete
  3. cantik.. mesti ada yang akan merebut tempat sebagai top 3..

    ReplyDelete
  4. bertuah nya.
    sape la kan :)
    aida x dpt nak bw lately.
    dgn cuti nyer.
    dgn busy nyer :(
    anak2 plak nak exam, mlm da x dpt nak hadap laptop.

    ReplyDelete
  5. teringat pula nak ganti jam dinding kat rumah tu...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.