Cara Hilangkan Whitehead & Blackhead di Hidung dengan Black head Remover Serum by RZN

Friday, October 09, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Cara Hilangkan Whitehead & Blackhead di Hidung dengan Black head Remover Serum by RZN

Kalau nampak whitehead dan blackhead masa tengok cermin memang rasa nak picit² je kan. Rasa rimas kalau ada whitehead dan blackhead kat hidung tu. Kalau dok picit² salah teknik mungkin akan menyebabkan radang kulit jadi kemerahan dan esoknya confirm akan mengelupas.

cara-hilangkan-whitehead-blackhead
Blackhead @ bintik hitam ialah liang terbuka atau open comedo. Whitehead @ bintik putih ialah liang tertutupp atau closed comedo. COMEDO bermaksud liang pori yang tersumbat (clogged hair follicle). Keratin ialah kulit mati bercampur dengan sebum/minyak dan menyumbat pori. 

Kalau tak nak jadi macam tu biasanya Fiza akan gunakan tuala yang dibasahkan dengan air panas. Takdelah air panas sangat. Kira suam² sikit lah. Kemudian gosok² kat bahagian hidung tu. Memang mudah keluar whitehead dan blackhead tu sebab air suam tu membantu pori² terbuka dan memudahkan pengeluaran whitehead dan blackhead ketika di gosok dengan kain basah tu. Cara ni okay juga tapi tak semua boleh dikeluarkan.

So, boleh gunakan cara moden menggunakan produk Black head Remover Serum by RZN. Cara yang lebih mudah dan tak sakit. Cara yang berkesan dan tiada parut. Kulit pun jadi licin dan semua di tarik keluar. Best kan?

cara-hilangkan-whitehead-blackhead

Kelebihan Produk Black head Remover Serum by RZN
  • Terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran,
  • Mencegah terhasilnya BLACKHEAD DAN WHITE HEAD. 
  • Bertindak menutup kembali pori – pori yang terbuka akibat bekas BLACKHEAD DAN WHITEHEAD
  • Membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk PORI – PORI WAJAH MENGECIL 
  • Baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit. 
Cara Menggunakan Black head Remover Serum by RZN
  1. Cuci / Bersihkan wajah dahulu..
  2. Ambil kapas & dibahagikan kepada 2..
  3. Basahkan kapas dengan Blackhead Serum & letakkan di bahagian hidung.
  4. Seleps 15minit uolls boleh picit / biarkan kapas sampai kering & tarik..
  5. Picit bahagian yang bermasalah dengan Acne Needle / Besi cam yang di gunakan di spa
Boleh je gunakan peel of mask tu tapi kena pakai seluruh muka pulak kan. Dah ada remover serum ni so boleh focus pakai kat hidung je. Senang! Yang best tu boleh cegah terhasillnya black head dan white head. 

Harga RM25 SM | RM30 SS

Untuk pembelian
Facebook : www.facebook.com/stuffy2u
Blog : stuffy2u.blogspot.my
Contact : 012 9072776

With Love, Sihatimerahjambu

7 comments

  1. Suka cara yang towel suam tu..lepas dah siap rasa fresh dan bersih je muka

    ReplyDelete
  2. asalam..blog ni top terbaik di laman blog Mialiana..tahnia..datang nak kenal dan cari follower ya..kat mana followeer ni dek,,

    ReplyDelete
  3. tak keluar ruang folloower..ok akan datang balik..

    ReplyDelete
  4. wah..senangnya nak buang white n black head

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.