Rak Jimat Ruang

Sesi menjimatkan ruang dalam rumah lagi. Kali ni untuk stok makanan dan juga pinggan mangkuk tu. Almari dapur tak muat dah ni. So kita gunakan wall rack/shelf dan juga shelving unit ni. Letak dua ni je dah penuh ruang kat situ. Kira okaylah dari kat dapur penuh bersusun tak tentu arah.

Untuk wall rack tu letak set cawan je la. Susun cantik² selebihnya letak bawah bersama dengan stok makanan. Senang nak capai macam tu dekat dengan meja makan. Mudahkan kerja dan jimat ruang.
rak-jimat-ruang
Maaf belum habis kemas lagi ni :(
Rak yang tahan lama dan kukuh sesuai digunakan. Selain jimat ruang sedap juga mata memandang kot.

with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. nak beli jugaklah.nampak luas sikit kann

    ReplyDelete
  2. Wow, cantiknya blog akk yg baru! Sukaa tengokk! Seriusss.

    ReplyDelete
  3. nnt nak p cari jugak la..kemas n teratur je camni fiza

    ReplyDelete
  4. Hehe... Klu sy kjap je tu kmas... Hbis kna sepahkan nnt dgn puteri2 solehah tu...

    ReplyDelete
  5. Bila susun camni dapat la jimatkan ruang yg ada ..

    ReplyDelete
  6. Cantik.kemas tersusun.. Barang banyak kadang kadang poning nak mengemas.

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.