Hadiah Set Manicure & Pedicure, Frame dan Face Mask dari Blogger Suriamanda

Semalam selamat sampai hadiah set manicure & pedicure, frame dan face mask dari blogger Suriaamanda. Alhamdulillah dapat rezeki jadi top komentator untuk November dan December 2014 blog suriaamanda.blogspot.com.

Untuk Bulan November dapat Set Manicure & Pedicure Sophie, Face mask dan tidak ketinggalkan biz card.


Suka dengan set manicure & pedicure ni. Bertambah senanglah nak menjaga dan mencantikkan kuku kaki dan tangan.


Untuk bulan December dapat frame IKEA dan juga face mask.

Bertambahlah koleksi frame IKEA ni kat rumah. Suka suka suka..Kena cuci gambar baru nampaknya ni.


Tak lupa juga face mask ni. Memang suka pakai mask untuk melembapkan kulit muka dan menanggalkan sel sel mati tu.


Suka dengan semua hadiah tu. Terima kasih buat blogger suriaamanda. Korang kalau nak dapat hadiah best² dari suriaamanda, Jangan lupa follow blog suriaamanda.blogspot.com dan rajin²kanlah jari jemari menaip untuk jadi top komentator ye. Nanti dapatlah hadiah tu.
with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. Bestnya dapat hadiah :)..btw,tahniah! :)

    ReplyDelete
  2. anda menang dalam segmen shahril . jom tngok senarai pemenang disini !

    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/senarai-pemenang-bagi-segmen-jom-masuk.html

    ReplyDelete
  3. Wah byknyerr dpt hadiahh..tahniah fiza..

    ReplyDelete
  4. Asslmkm fiza.. Alhamdulillah.. Rezeki 2bln berturut2.. Tahniah ya.. :)

    ReplyDelete
  5. Memang mencabar nak pi pos hadiah...hehehe...apapun tq for ur support...

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.