Floor Lamp Sebagai Hiasan

Selain untuk kegunaan, floor lamp atau lampu lantai boleh dijadikan sebagai hiasan. Lebih mudah untuk di pasang dan di alihkan di mana² pun. Antara lampu yang menarik hati ialah floor lamp dari IKEA ni.

Bila di pasang lampu tu memang suasana jadi romantik la kan. Lampu ni Fiza letak kat ruang tamu je sebab kalau rasa terang sangat dengan lampu pendaflour boleh bukak lampu ni. Bila dah pasang lampu ni mulalah mood mengantok datang.


Cantik dijadikan hiasan kat ruang tamu atau bilik tidur. Yang best sebab jimat ruang! Tapi untuk design ni kalau ada anak kecil kena letakkan di tempat yang sesuailah..Nanti terkoyak kertas balutan tu jadi design lain pulak..hihi. Untuk base bawah tu memang berat so memang stable la lampu ni. Berkenan sangat terus beli. ^__^


with love,
Sihatimerahjambu

Comments

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.