Jaga Bahagian Intim Dengan Feminine Hygiene Wash Sophie Paris

Jaga Bahagian Intim Dengan Feminine Hygiene Wash Sophie Paris. Diformulasikan khusus untuk bahagian kewanitaan dan sesuai untuk digunakan setiap hari, dua kali sehari ketika mandi. Dengan penggunaan Feminine Hygiene Wash ni dapat memberikan keyakinan pada diri jika bahagian intim lebih bersih dan memberikan kesegaran.

jaga-bahagian-intim-dengan-feminine

Rasa sangat berbeza guna feminine hygiene wash Sophie Paris ni dari hygiene wash yang Fiza pakai sekarang ni. Rasa lebih segar dan bersih seharian. Kalau dulu Fiza selesa pakai yang sekarang ni memang tak pernah tukar. Kalau lebih serasi dan selesa dengan feminine hygiene wash Sophie Paris Fiza pun akan setia dengan brand Sophie Paris pulak.

Lagipun Fiza suka dengan bau wangi liquid hygiene wash Sophie Paris ni. Memang wangi dan segar bau dia. Alhamdulillah berbaloi dapat hadiah top komentator dari Suria Amanda ni dan berpeluang mencuba Feminine Hygiene Wash. Nak bawak untuk travel pun sesuai sangat ni.

Cara Pemakaiannya hanya tuangkan pada telapak tangan, gosokkan dengan lembut pada organ kewanitaan bahagian luar dari arah depan ke belakang, kemudian bilas dengan air bersih

jaga-bahagian-intim-dengan-feminine

Komposisi Bahan
Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Stearate, Acrylates Copolymer, Lactic Acid, Lactose, Lactis Serum Proteinum, DMDM Hydantoin, Matricaria (Chamomilla Recucita) Extract, Fragrance, Xanthan Gum

Tak kisahlah korang anak dara atau isteri ke patut ada satu hygiene wash untuk menjaga kebersihan bahagian peribadi.

Kalau korang nak mencuba Feminine Hygiene Wash Sophie Paris boleh contact link di bawah ye. Ada 2 botol pilihan. Satu 80ml dan satu lagi 100ml. Harga pun murah je.

Blog :suriaamanda.blogspot.com
Facebook : www.facebook.com/parizan.mohdzain

with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. Thanks Fiza for the review...
    Siapa nk cuba boleh pm kat FB...

    ReplyDelete
  2. ow, xpernh tgk lagi jenama ni..kat watson or guardian xde jual eh?

    ReplyDelete
  3. Packaging sophie pun cantik, harga pun murah. Mmmg berbaloi kalo beli.

    ReplyDelete
  4. wah.. tak pernh guna lg yang mcm ni,, zz nk cube lah :)

    ReplyDelete
  5. memang best..dah cuba jugak..dapat dari hadiah top komen dekat blog kak Suria Amanda

    ReplyDelete
  6. Akak pakai lactacyd..tak pernah try brand ni..

    ReplyDelete
  7. terbaik! jijah sebelum ni pakai lactacyd pastu tukar feminine susuk dara..hehe

    ReplyDelete
  8. Yup.. Setiap wanita perlu menggunakan pencuci keintiman ni.. Sy msa ngndung kena keputihan. Bila pkai pencuci ni rasa selesa je..

    ReplyDelete
  9. sophie paris pon ada set penjagaan rupanya..igtkn beg2 wanita je..

    ReplyDelete
  10. tak tahu jenama sophie ni ada juga penjagaan ni.. ingatkan kasut dan beg je. aduhh ketinggalan Ros ..

    ReplyDelete
  11. kita tak leh pakai feminine wash...nnt jadi lagi teruk!

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.