Produk Kecantikan dan Kesihatan Murah²

Wednesday, October 15, 2014

Assalamualaikum/Salam Sejahtera

Produk Kecantikan dan Kesihatan Murah² je kat sini. Berminat nak beli terus sms/whatsapp je okay. Beli banyak ada diskaun. Siap² dah ada senarai. Nak beli senang terus order tak perlu nak pm harga dah. Ini lebih mudah mungkin.



Macam macam ada, boleh pilih. Baik punya promote ni tau :) Akan datang kalau nak beli boleh check senarai barang dan harga kat menu tab "List Products" kat bawah header tu.

Alpha Arbutin Soap Rm RM20
Alpha arbutin scrub RM 25
Alpha arbutin serum RM 30
Alpha Arbutin lotion RM45
Al Razi Soap RM 40
Babies Blink RM60
Babies Blink 5 in 1 RM80
Benefit Glamouriety 3 in 1 RM 25
Benefit Big 10 RM 40
Cathy choo 750ml RM 35
Cathy Choo 330ml RM 25
Collagen Facial mask RM 4
Dnars Skincare RM 59
Floral Mask RM 39
Harum malam RM 33
Kcolly RM 115
K White 38 RM 80
La bourse Shampoo RM 40
La bourse conditioner RM 45
La bourse serum RM 45
La bourse tonic RM 40
La bourse hair treatment RM 40
Mistine Egg white mask RM 15
Mistine Natural Mud Facial Mask RM15
Mistine Honey Facial Scrub RM 15
Marine Essence Soap RM 35
Marine Essence Soap 1 box RM110
Miracle slimming coffee RM 80
MZ Soap RM40
Moon Beam, Cha Cha Tint, High Beam RM 15/pc
Mini Brow Class RM 15
Naturactor RM 40
Nose up RM 10
NAKED Beauty Balm RM 35
NAKED Blusher RM 30
NAKED Concealer RM30
NAKED Eyeliner RM30
NAKED Fiber & Mascara RM 30
NAKED Mascara RM 30
NAKED Liquid Make Up RM35
NAKED Powder RM 30
NAKED Pallete RM35
Obuse lip tint 1 box RM 35
Obuse Eye Brow RM 25
Perla coffee RM 55
Perla Choc RM 65
Pati Ibu Putih Biasa RM20
Pati Ibu Putih Janna lawwa rm 80
Relian Mascara RM 30
Shiseido Mask , Lip Mask & Eye Mask RM1.00
**50 -500 pcs RM 0.60
**501 & above RM 0.45
Sabun double gluta RM 15
Tabita Set Exclusive RM230
Tofu body bath RM 30
Tofu Mask rm 25
Tofu lotion rm 25
Wonder glow rm 99
Variable Y RM 25
Vit C Pahang Pharma RM55
Viva Eye Brow RM 15

Harga tak termasuk Postage
POSLAJU - SM RM7 | SS RM10
Harga pos,ikut kuantiti & berat barang

Order : sms/whatsapp : 012 9072776

With Love, Sihatimerahjambu

18 comments

  1. gila banyak barang tuu.. rambang mata ! :D

    ReplyDelete
  2. rambang mata tgk.. siap ada harga senang gila nk tgk.. hehe

    ReplyDelete
  3. Byknyeee.... tp tula ayu bkn pndai pakai produk2 cmni...

    ReplyDelete
  4. banyak produk baru nih harus tengok nih hahah :)

    ReplyDelete
  5. eh dah bertambah product Fiza jual ye...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.