Catalog IKEA 2015

Hari ni baru sampai Catalog IKEA 2015. Kebetulan ada nampak page IKEA Malaysia ada buat 2015 bookbook Giveaway. Teruslah join isi form semua tu. Okay lah kalau dapat PERCUMA Catalog pun. Bolehlah buat inspirasi deko deko rumah kan. Walau nak membeli kat IKEA agak tipis tapi dapat catalog pun jadilah.

Nak promote link giveaway pun dah tamat 28 September 2014. Lagipun baru dapat hari ni kan. Takde rezeki la nak share dengan korang semua. Takpe, mana yang dekat tu boleh je terus pergi IKEA dan dapatkan katalog ni.

Suka tengok segala barang kat IKEA ni. Simple, exclusive,elegant dan smart je design kan. Kalau ade koleksi IKEA memang style betul. Walau harga agak costly tapi puas hati membeli. Tak gitu?

Nak tahu lebih banyak atau any update dari IKEA boleh singgah di fanpage dan website

with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. Pernah pergi Ikea before puasa hari tu. Oleh kerana pergi tu tak dirancang, so tak membeli sangat.. kebetulan ada kursus area sana, so join officemate gi Ikea...

    ReplyDelete
  2. suka sgt brg2 dalam ikea.. murah kan.. sesuai utk hiasan rumah..
    kalau la dekat kan best.

    ReplyDelete
  3. Bila masuk IKEA jadi rambang mata, kalau boleh nak borong semua jer.. :)

    ReplyDelete
  4. katalog ni da ada online. Hihihi inovatif sgt dorang ni. Baru pegi ikea beli beberapa perabot. Memang best perabot dia sebab agak murah and unik

    ReplyDelete
  5. If Ikea akak suka pinggan mangkuk dia....pas tu set bedroom dia...elegant sgt2

    ReplyDelete
  6. alamak,sempat lagi dop nak isi form,nak catalogggggg gakkkkkkkkk!onie suka gak tgk deco2 dr ikea,smart ohhhh

    ReplyDelete
  7. Selalu bukak website je.. rambang mata dibuatnya..

    ReplyDelete
  8. waa... cm dah xsempat je rini...huhu. ikea barang cantik. tp dorg xde shipping luar selangor & KL ke?

    ReplyDelete
  9. lame dah tak pergi IKEA
    sllu g the curve mesti singgah sane makan meatball

    ReplyDelete
  10. dah melawat dah ikea.....dah banyak hangus di situ hahaha

    ReplyDelete
  11. Kt ipoh xde ikea.. Selalu dgr orng dok cerita je..

    ReplyDelete
  12. bleh mabuk g IKEA nii...ihi..klu kebetuln & memg modal byk utk shopping layan jee

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.