BagBeg.com Handbag Murah Yang Elegan Dan Berkualiti

BagBeg.com Handbag Murah Yang Elegan Dan Berkualiti | Bagi seorang perempuan bag sangat diperlukan bukan sekadar bergaya tapi ianya adalah satu keperluan. Untuk mereka yang suka mengumpul handbag buat koleksi atau mencari handbag murah yang elegan dan berkualiti, boleh singgah di BagBeg.com yang baru ditubuhkan tahun lepas. Masih baru tapi banyak juga koleksi bag yang elegan dan berkualiti. Nak dapatkan bag yang menarik ni sila baca sampai habis sebab ada sesuatu yang special untuk korang.

Bagbeg.com ada pelbagai jenis seperti boston, bucket, cluth, hobo, messenger, purse, satchel dan tote yang sesuai untuk digayakan secara casual, dinner ataupun formal. Semua koleksi BagBeg.com  fully imported dari luar negara yang diambil dan dipilih sendiri oleh director BagBeg. BagBeg sangat mementingkan kualiti dan setiap produk telah melalui proses kawalan kualiti yang ketat untuk memastikan bahawa semua beg yang dijual oleh adalah berkualiti tinggi dan memenuhi standard premiumnya.

Didatangkan dalam kuantiti yang terhad. So haruslah kena rebut sementara stok masih ada. Takde lah sama dengan yang lain kan.

Bagi Fiza, apa yang menarik BagBeg.com ni  warnanya yang PINK sangat tu memang kena jiwa dengan seorang perempuan. Tengok je terus jatuh hati. Logo pun ada 'love' yang boleh buat korang jatuh hati apatah lagi tengok bagbeg yang menarik tu.

Dah namanya suka pink, memang Fiza pilih pink lah untuk tambah koleksi bag Fiza. Kali ni tambah koleksi purse pulak. Namanya Rummerlin Purse. Unik sikit design purse ni. Cantik!


Sebab shopping bag kat BagBeg.com? Dah tentulah servicenya cepat, website yang friendly users dan penghantaran percuma. Senang nak explore dan bershopping. Baru semalam pos, hari ni dah sampai. Cepat betul :). 


BagBeg menggunakan perkhidmatan Gdex yang boleh dipercayai. Memang cepat! Letak note delivery sebelum 12 pm memang sebelum 12pm dah sampai. Terbaik! Tak mengecewakan kalau menunggu tu.


Bukak jer parcel. Kali kedua jatuh hati dengan packaging bag ni. Memang akan dapat dengan setiap pembelian. Best kan? Ada dua bag sudah.


Rummerlin purse dibungkus dengan rapi dan dilindungi dari sebarang kerosakan.

Last layers dibungkus dengan plastic supaya kualiti terjaga.Sangat exlusive :)

Finally barulah muncul Rummerlin purse dusty pink yang cantik menarik ni. Takde sebarang kecacatan yang ada. 


Purse ni Fiza suka sangat sebab besar sikit dari purse biasa..boleh letak handphone dan juga banyak bahagian yang ada dalam purse ni. Segala kad,duit dan handphone dalam satu purse sangat memudahkan. Suka suka suka...


Lepas ni boleh shopping handbag pink pula ye. Kalau korang nak dapatkan bag percuma setiap bulan, korang boleh join yang dianjurkan oleh BagBeg.com ni [FREE HANDBAG OF THE MONTH]. Bolehlah rebut untuk bulan september ni. Cara nak join pun mudah je. Click je pada link yang Fiza dah highlighted tu. Sesiapa je boleh join dan menang.

Untuk pembaca setia blog Fiza pulak boleh gunakan coupon code : AZHAFIZAH untuk dapatkan RM10 discount pembelian di BagBeg.com. Boleh gunakan coupon code tu untuk setiap satu pembelian untuk satu register account. So silalah mendaftar sebagai ahli dulu ye. Tiada expired untuk coupon ni. Best tak best tak? So simpan dan ingat ye. Boleh shopping selalu dapat discount. Memang berbaloi shopping bag kat sini.

Harga mampu milik walaupun barang dari luar negara harganya masih mampu beli dan tinggi kualiti.

Ingat bag, ingat BagBeg.com!


Website: www.bagbeg.com
Facebook: https://www.facebook.com/bagbeg
Instagram: http://instagram.com/Bagbeg
Twitter: https://twitter.com/bagbegmy


with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. nanti nak terjah web tu...leh join sekali
    cantik purse tu fiza...nampak kewanitaannya di situ pinky pinky

    ReplyDelete
  2. wah cantiknya..japgi nak pi terjah lah.. :)

    ReplyDelete
  3. thanks for sharing fiza...nak kne lawat ni...^_^

    ReplyDelete
  4. OOO..beli online..ni yang akak suka nih..heheh

    ReplyDelete
  5. menarik website ni.. boleh akak basuh2 mata kat situ..

    ReplyDelete
  6. woww... boleh cuci2 mata tengok bag ni.. confirm tambah lagi koleksi bag ni..

    ReplyDelete
  7. Jemput join:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat beg yang cantik... warna pink jugakkk

    ReplyDelete
  9. saya juga suka kumpul beg...boleh tukar ikut tema kan...

    ReplyDelete
  10. Wah bole lah pasni shoping beg kat sini ;)

    ReplyDelete
  11. perghhh..cantiknya.. nak usha jugalah website beg ni.. :)

    ReplyDelete
  12. Cun2 la bag dia... rambang mata tengok..

    ReplyDelete
  13. wee..menarik ni..klu dpt handbag pree lg menarik..bestnye klu dpt..*berangan*..hikhik

    ReplyDelete
  14. Wah wah wah pink gtuuu..comelnyerr..ok nnt kak lya terjah tgk kot2 ada yg berkenan..

    ReplyDelete
  15. tak pernah masuk lagi website tu. nka terjah lah :)

    ReplyDelete
  16. Argh..!! Nak terjah!! Cuci-cuci mata :D

    ReplyDelete
  17. Purse pun x pernah pakai..semua selit kat phone je

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.