Turun 4kg dengan Secret Laxing

Turun 4kg dengan Secret Laxing. Percaya atau tidak, percayalah. Bagi korang yang follow up dengan entry blog Fiza, Fiza ada promote produk ni "Secret Laxing Produk Kurangkan Lemak Dalam Badan". Dari lemak terus terkumpul ni baik kita kurangkan lemak dan boleh slim gitu.

Secret Laxing

Orang kita, kalau nak kurus malas nak bersenam kan. Dengan adanya Secret Laxing ni sedikit sebanyak membantu walaupun tiada masa untuk bersenam. Tapi lebih baik disusuli dengan senaman untuk kesan yang lebih cepat. Dan juga jangan lupa amalkan minum air masak sekurang kurangnya 3 liter sehari.

Secret Laxing Jenis Cecair

Buat pertama kalinya mencuba produk kurus jenis cecair. Sebelum ni pernah cuba jenis serbuk dan pil. Bagus jugak jenis cecair ni cepat serap dalam badan kan. Paling best senang nak consume tak perlu bancuh, terus minum 2 sudu besar. Memang mudah sangat! Rasa dia pun manis manis masam gabungan formulasi Honey, Prune, Delima, Goji Berry, Sireh, Beet root, L-carnitine, Senna Leaf, Garcinia Cambogia , Green Tea, Acai Berry, Dandelion, White Kidney Bean, Grape Extract, Rose water 

Pelbagai rasa ada dan semestinya bukan rasa ubat.
bahan bahan secret laxing

Kesan permulaan Secret Laxing

Hari pertama consume memang tak nampak kesan. Baru nak adapt dengan badan la kot. Tapi memang setelah berhari hari dalam seminggu dah mula nampak kesan dari segi sistem pencernaan. Takdelah asyik membuang je cuma sistem pencernaan tu lebih bagus.

Rasa lapar pun dah berkurang sangat. Bila lapar selalunya kita akan kurang tenaga sebab tak makan kan tapi bila consume Secret Laxing ni, masih bertenaga okay. Sesuai sangat untuk mereka yang busy takde masa nak lunch tu. Dalam masa yang sama dapat mengawal berat badan

Alhamdulillah , start consume dari 12.05.2014  sehingga 05.06.2014 Fiza berjaya turun 4 kg dengan Secret Laxing. Sekarang masuk botol kedua, ade jugak terskip consume kekadang tu tak dapat nak elak tapi still lagi boleh kurangkan lemak yang tak diperlukan dalam badan ni.

Harap boleh terus kurangkan lagi beberapa kilo lagi.heee..suka suka suka

testimoni secret laxing

Sesiapa nak kurus dan dapatkan berat badan yang ideal patut try Secret Laxing. Nak raya nanti  mesti semua nak nampak cantik slim je pakai baju raya. Plus, nak masuk puasa ni boleh buat bekalan untuk bantu korang dapatkan badan yang ideal. Plus, harga pun sangat berpatutan. Tak rugilah mencuba pun.

Harga Secret Laxing

RM 33.00 / Sebotol (Semenanjung)
RM 39.00 / Sebotol (Sabah /Sarawak)
BRD18.00 /Sebotol (Brunei)
SGD18.00 /Sebotol (Singapore)

Produk Secret Laxing terlajak laris bukan dalam Malaysia je ada, Kat Brunei dan Singapore pun ada dijual.

Untuk membeli dan info lebih lanjut, Boleh singgah di facebook :

with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. wah...menarik ni..harus di war-warkan

    ReplyDelete
  2. wah..chayok kak fiza! kurus + segak la rya taun ni..

    ReplyDelete
  3. murah harga sebotol..
    berkesan pulak tu..
    kalau consume lg lama mungkin boleh jadi lagi kurus.. hehe

    ReplyDelete
  4. sangat menarik. persoalan yg selalu dipersoalkan.selalunya produk ni kalau kita stop naik balik badan. agak2, kalau secret laxing macam tu jugak x?? berminat. hehe.

    ReplyDelete
  5. wah.. tahniah... moga terus menurun... sy tgh usaha nk naik pula..

    ReplyDelete
  6. waaahhh !!!! seriously ???? =D tahniah dear.. keep it up !

    ReplyDelete
  7. 4 kg tu banyak tu turun. Pergghhh tapi produk keluaran Legacy Secret ni memang terbaik.. Ena makan produk kecantikkannya pun berkesan dengan baik. Tak ada dah bekas jerawat

    ReplyDelete
  8. wahh..perkembangan yg memberansangkan..:)

    ReplyDelete
  9. wahhh hebat penangan secret laxing ni..

    ReplyDelete
  10. banyak jugaklah tu turun berat...boleh lagi turun lepas nie...

    ReplyDelete
  11. tahniah tahniah.....ai tak leh minum SL ni sbb masih BF baby

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.