Biskut Raya Homemade sedap

Biskut Raya Homemade Sedap | Bulan Ramadhan nak dekat dah ni. Memasing dah sibuk fikirkan business untuk tambah duit poket untuk raya kan. Bulan ramadhan ni bulan yang sesuai untuk berniaga dan InshaAllah murah rezeki berniaga. Business kuih raya salah satu bussiness yang menguntungkan. Tak bermakna raya tanpa kuih raya kan?

Nak buat kuih yang sedap pun kenalah ada resepi yang sedap jugak. Kalau bukan untuk berniaga, untuk makan sendiri pun boleh. Dah boleh jimat dah. 

Jom ketahui Rahsia Biskut Homemade. Bukak perniagaan biskut dari rumah bukan untuk raya je, untuk perniagaan tetap pun sangat berbaloi.

Klik Banner
rahsia biskut homemade sedap

Semoga perniagaan biskut korang berjaya :)

with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. Ena rasa raya tahun ni nak cuba buat satu jenis biskut raya. Nak belajar juga, asyik beli kat kedai je. Membazir. Kalau sedap tak pe juga. hahahahahha

    ReplyDelete
  2. hehe..biskut raya ni buat byk2 masuk perut dulu..hihi..

    ReplyDelete
  3. biskut raya homemade ni mmg terjamin keenakannya, sebab kita yg buat dn dh tahu rasanya..:)

    ReplyDelete
  4. macam best je biskut kat header banner tuh...pergh!!
    fiza ajar buat bubble "welcome" yang kt header fiza tu bleh? ..hehe

    ReplyDelete
  5. Kak Lya bab2 biskut FAIL hahaha ..
    Dari dulu mmg takleh la nak main2 buat biskut ..
    Tak menjadi dan tangan ke arah itu ..
    Biasa kak lya tempah jer Fiza..

    ReplyDelete
  6. wahhhh hehee...ingt fiza bt jual td hehee :)

    ReplyDelete
  7. Aksk tahun ni buat aje...mls nk beli...huhuhu...

    ReplyDelete
  8. waahhhh x lama lg berbau la kuih raya ;-)

    ReplyDelete
  9. hadoii...lom puasa nie akk dah dapat tester utk biskut raya fiza..hehe

    ReplyDelete
  10. kjp je da nk raya. thn ni rya plg bermakna bile first time rya as a wife :)

    ReplyDelete
  11. rasa cepatnya nak raya ni... nak pikir pasal raya di perantauan ni,

    ReplyDelete
  12. zaman skrg ni ramai yg menjual dari yg membeli.. lama2 buat sendiri je lah berbaloi kan Fiza :D

    ReplyDelete
  13. bulan ppuasa dah habis telan biskut raya..hahaa

    ReplyDelete
  14. wat utk jdkan jamuan raya pun ok gak..

    ReplyDelete
  15. akak yhun nih buat biskut yg seng aje

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.