Secret Laxing Produk Kurangkan Lemak Dalam Badan

Monday, May 12, 2014

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Secret Laxing Produk Kurangkan Lemak Dalam Badan | Impian semua orang kot nak kurus nak bentuk badan ideal. Bukanlah nak cantik semata mata tapi untuk kesihatan jugak. Ye lah dah dapat badan yang ideal senang nak buat segala pergerakan dan nak membeli pakaian ikut size pun senang kan sebab ikut standard size.

Secret Laxing

Selalunya kalau kita tengok produk pelansingan kurangkan lemak dalam badan ni dalam bentuk serbuk dan pil tapi produk Secret Laxing merupakan produk pelangsing yang menggabungkan berbagai aspek pengurangan lemak tubuh dalam satu botol secara mudah, sihat dan efektif dalam bentuk cecair. Lebih senang nak telan terus kan. Tak perlu bancuh dengan air. Fresh from bottle :)

Product Slimming Secret Laxing
Add caption

Kandungan Secret Laxing

Botol yang mudah dibawa kemana saja dengan kandungan  250 ml  cecair Formulasi dari  Honey, Prune, Delima, Goji Berry, Sireh, Beet root, L-carnitine, Senna Leaf, Garcinia Cambogia , Green Tea, Acai Berry, Dandelion, White Kidney Bean, Grape Extract, Rose water

Cara Consume Secret Laxing

1. Boleh diminum terus 
2. Boleh diambil setiap hari 
3. Digalakkan untuk mengambil 2 sudu besar 2 kali sehari sebelum makan @ bersenam

Di sarankan minum banyak air masak selepas pengambilan produk untuk lebih berkesan. Produk ni sesuai untuk perempuan dan juga lelaki. Rasanya sedap tak macam ubat. Memang berselera nak masuk mulut pun. Cuma kena konsisten je la jangan skip!

Selain itu kena kurangkan minuman berkarbonat/bersoda dan beralkohol yang dapat mengurangkan keberkesanan produk secret laxing.

Bagi wanita hamil dan menyusui serta yang memiliki sakit gastrik, tekanan darah tinggi, dan gangguan jantung dilarang minum supplemen ini. 

Dah tahu kandungan dan cara consume, kita tengok pulak kelebihan Produk Secret Laxing ni.

Kelebihan/ kegunaan Secret Laxing

1. Membantu mengawal berat badan dan membentuk tubuh yang ideal. 
2. Membantu mengecilkan lingkaran pinggang dan merampingkan perut. 
3. Membantu meningkatkan pembakaran kalori & lemak tubuh (thermogenic) agar terjadi penurunan massa lemak dan peningkatan massa otot 
4. Green Tea membantu menormalkan kolesterol dan gula darah. 
5. Sebagai anti-oksidan dan mengoptimalkan proses detoks racun dan memperbaiki sistem pencernaan. 
6. Membantu memperbaiki penampilan tubuh dan mengencangkan otot. 
7. Membantu mengawal rasa lapar. 
8. Membantu meningkatkan tenaga dan stamina. 
9. Membantu meningkatkan metabolisma pembakaran lemak menjadi tenaga. 
10. Mengandungi serat konsentrat untuk membantu melancarkan proses buang air besar dan memperbaiki sistem pencernaan tubuh. 
11. Membantu mencegah timbulnya penyakit merbahaya. 
12. Membantu menjaga kesihatan mata dan kulit serta menjadikan tubuh awet muda.

Secret Laxing membantu kita mengawal berat badan dengan mengawal rasa lapar. Nak raya ni semua orang nak kurus cantik takpun bakal pengantin mesti nak sarung baju kahwin cantik² kan. Jangan skang ukur baju, dah sampai masa tak muat nanti. So why not try this product. Sihat dan cantik, 2 in 1 :)

Harga Secret Laxing

RM 33.00 / Sebotol (Semenanjung)
RM 39.00 / Sebotol (Sabah /Sarawak)
BRD18.00 /Sebotol (Brunei)
SGD18.00 /Sebotol (Singapore)

Produk ni bukan dalam Malaysia je ada, Kat Brunei dan Singapore pun terlajak laris gitu.

Untuk membeli dan info lebih lanjut, Boleh singgah di facebook :
Secret Laxing By Legacy Secret
B-vite HQ
Masalah Wanita
Legacy Secret Trading
Harum Malam HQ

Fiza dalam proses mencuba Secret Laxing ni. Nak juga turunkan berat badan sebelum raya ni kan. Sekarang lah masanya nak cuba pun. Nanti Fiza akan share pengalaman bersama Secret Laxing ye.

With Love, Sihatimerahjambu

13 comments

  1. first time dengar brand ni.. good luck sis ^^

    ReplyDelete
  2. Pasni kena cuba la pula yang ni , boleh kuruskan berat badan

    ReplyDelete
  3. Hope dapat cuba Secret Laxing.. Nak kuruskan badan juga. Huaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. HYE...MAAF GANGGU :)
    ANDA DITAG http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-blogger-akif-imtiyaz.html

    ReplyDelete
  5. hehe ..~ terlajakkk lariss gtu .. first time gak dngar produk neh .. ~

    ReplyDelete
  6. lepas ni produk ni meletop gitu..Azwar dapat b'vite

    ReplyDelete
  7. wahhh prosuk baru mesti cuba ni..shida pn de niat nk trun kan berat tgh usaha juga fiza ^_^

    ReplyDelete
  8. Terbaik... Sesuai utk org nk langsing...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.