Resepi Homemade Chicken Balls

Resepi Homemade Chicken Balls | Bagi peminat chicken balls bolehlah try resepi mudah dari aininizainal.com.Tak perlu susah susah membeli kan. Gunakan bahan yang ada dan ikut je steps kat bawah ni. Macam buat kuih je rupanya. Nanti kalau buat sup ke atau sesaje nak makan chicken balls goreng ke nak …

Garret Pop Corn Shop Kini di Mid Valley

Garret Pop Corn Shop Kini di Mid Valley! Kalau dulunya nak makan garret pop corn kenalah pergi One Utama atau KLCC kan. Tapi sekarang tak yah susah nak pergi jauh, pergi Mid Valley je dah boleh dapat. Dah lama tak merasa garret pop corn yang sedap tu. Sekali hadap je dah habis kalau makan sorang pu…

Tribunal Pengguna Tuntutan Hak Sebagai Pengguna Malaysia

Tribunal Pengguna Tuntutan Hak Sebagai Pengguna | Sebagai pengguna kita sebenarnya mempunyai hak untuk bersuara dan membuat aduan untuk mendapatkan penyelesaian yang adil mendapat pampasan bagi pembelian barangan yang mempunyai perihal dagangan yang mengelirukan , kurang bermutu dan perkhidmatan y…

Resepi Rice Krispies Chocolicious

Resepi Rice Krispies Chocolicious mudah sangat. Punyalah addicted dengan rice krispies choco ni, sampai rasa nak makan hari hari okay. So decide nak buat sendiri je la lebih senang nak makan anytime je boleh siapkan.
Bahan bahan pun sikit dan cara pun mudah je la..Tak rugi kalau korang cuba buat p…

Petua Menghalau Burung Layang-Layang

Ada yang tahu petua menghalau burung layang-layang tak? Lately tetiba pulak burung ni buat sarang kat atas ceiling kat luar rumah ni. Dah halau pun still datang. Punyalah kuat melekat air liur dia kat dinding tu lepas halau, terus bersihkan tempat tu takut dia datang lagi sampai terhakis cat tu hu…

Kepentingan Asid Folik untuk Kesuburan dan Kehamilan.

Kepentingan Asid Folik untuk Kesuburan dan Kehamilan | Bagi pasangan suami isteri yang baru berkahwin pastinya nak anak sebagai penyeri dan penyambung zuriat kan. Anugerah dari Allah dan harta yang sangat bernilai. Tapi anak adalah rezeki dari Allah. Kalau belum ada rezeki anak Allah nak bagi kita …

Malaysia Wedding Festival (MEFA) 2014

Malaysia Wedding Festival (MEFA) 2014 Edisi ke-6 akan diadakan di Shah Alam Convention Centre (SACC) yang dianjurkan oleh Qistina Avenue dan di taja oleh Mydream Wedding dan EDM Events Photography dengan kerjasama Tourism Malaysia dan Cuti Cuti 1 Malaysia. Malaysia Wedding Festival (MEFA) atau lebi…

Pelaburan Unit Trust

Pelaburan Unit Trust atau Pelaburan unit amanah merupakan pelaburan terbaik untuk duit kita. Samada melalui kwsp, wang tunai atau pinjaman untuk kakitangan awam mahupun swasta. Ini adalah salah satu peluang untuk jana pendapatan daripada membazirkan duit ke tempat lain.

Mungkin ada antara kita yang…

Dekorasi Bajet

Dekorasi Bajetadalah menjadi pilihan kepada mereka yang sangat menitik beratkan soal bajet. Bila dah ade rumah mestilah nak kena deko bagi nampak cantik kan. Tak semestinya kena keluar bajet yang banyak untuk deko-deko ni. Zaman sekarang banyak dekorasi yang murah boleh dimiliki.
Cumanya kita kena …

Tips Mudah Hamil

Tips Mudah Hamil | Ada yang masih berusaha untuk hamil tapi masih tak berjaya? Jangan risau jangan stress.Ada tips mudah hamil..talk to myself. Bukanlah merancang cuma rezeki tu masih belum ada. Kita dan berusaha dan doa, Allah yang menentukan. Mungkin belum sampai masanya kan. Ada sebabnya kenapa.…

Rahsia Kejayaan Bisnes Tudung

Rahsia Kejayaan Bisnes Tudung | Berniaga tudung salah satu bisnes yang bagus yang tidak akan rugi memandangkan tudung adalah keperluan harian untuk kaum perempuan dalam menutup aurat. Takkanlah nak pakai tudung yang sama hari hari kan. So mestilah setiap hari akan gunakan tudung yang berlainan.
Tap…

Kurus Dengan Atkins Diet

Kurus Dengan Diet Atkins | Siapalah yang tak nak kurus kan. Kalau boleh nak maintain kurus dan miliki bentuk badan yang ideal. Bukan ape, senang nak membeli baju yang standard size dan mudah untuk melakukan sebarang pergerakan. Kalau badan berisi ni susah nak bergerak dan buat kerja mesti cepat let…

Nikko Placenta White Produk Pemutihan dan Rawatan Kulit Terbaik

Nikko Placenta White Produk Pemutihan dan Rawatan Kulit Terbaik yang telah menjadi fenomena terbaru dalam produk pemutihan kulit. Nikko Placenta White Baru je dilancarkan awal bulan April ini, tapi dah ramai yang mencuba dan berpuas hati. Almaklumlah, semua orang sukakan kecantikan. Dalam menjaga k…

Resepi Sambal Udang Petai

Resepi Sambal Udang Petai | Kebetulan balik kampung haritu mak bagi bekal udang dan MIL bagi bekal petai. So hari ni kena complete jadi Sambal Udang Petai. Petai ni Fiza makan kalau masak sambal je. Kalau petai mentah memang taklah makan Dan makan kat rumah je. Kat luar kalau ada memang tak makan. …

Cara Renew Lesen

Cara Renew Lesen sekarang dah makin mudah. Memandangkan hari ni Johor pejabat Pendaftaran beroperasi seperti biasa, so senanglah nak settlekan renew lesen Fiza dah expired minggu lepas.Tak sampai beberapa minit je dah siap.
Lesen sekarang dah macam kad IC. Lebih smart! Yang penting bewarna Soft pin…

Chriszen Moist Cake Murah

Chriszen Moist Cake Murah boleh dapat di insta 'glamourousbeautyshop'. Chriszen Moist cake adalah bedak  berkonsep baru di Malaysia yang rupanya sekali pandang macam lollipop. Bagi perempuan yang nak wajah gebu, mulus dan cerah semulajadi should try Chriszen moist cake merangkap foundation …