Kelebihan Harum Malam

Wednesday, March 05, 2014

Kelebihan Harum Malam kini makin terlajak laris di pasaran.Sana sini bercakap tentang kelebihan Harum Malam ni. Harum Malam ni apa?Macam pelik je bunyinya kan? Harum Malam ni sebenarnya supplement khusus untuk kaum wanita. Supplement yang dapat membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Bukan itu saja malah dapat merawat masalah seperti keputihan, gatal² vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan lain² lagi.

Harum Malam bukan untuk wanita yang dah berkahwin je tapi untuk anak dara pun boleh. Dah nama pun khusus untuk wanita kan. Boleh di ambil setiap hari walaupun period, dalam pantang dan menyusu bayi. Untuk wanita yang preggy Fiza rasa tak boleh consume sebab takut susah nak bersalin nanti. Betul ke? Ada sesiapa tahu sila jawab ye.Untuk info bersama. Kotlah tetiba Fiza ada rezeki preggy dalam masa yang sama consume ni, susah pulak nanti.

Ramai dah mencuba Harum Malam ni dan rasai kehebatannya. Boleh tambah stamina untuk aktiviti harian. Setakat 2 hari mencuba Harum Malam ni Fiza rasa badan memang extra hot bertenaga, bau badan kurang ketika berpeluh!.Wanita kan suka bab wangi² ni. Memang seronoklah kalau badan berbau wangi je ni. Excited sangat uolls. Nak tahu apa lagi kelebihan Harum Malam?Jom baca lagi....

KELEBIHAN HARUM MALAM :
  • membantu menyegar dan menyihatkan badan.
  • mencantikkan dan menaikkan seri wajah.
  • membantu menghilangkan bau badan dan mulut
  • melegakan panas badan.
  • menegangkan payudara.
  • memulihkan rasa rapat.
  • mengencang otot kewanitaan.
  • menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
  • menambah keharmonian suami isteri.
  • menyihatkan rahim.
  • mencantikkan payudara agar sihat dan montok.
Golongan yang sesuai ambil Harum Malam
✔ Wanita Berkahwin
✔ Anak Dara
✔ Wanita Berpantang
✔ Sesuai untuk yang menyusukan anak
✔ Sesuai untuk usia 50 tahun ke atas

Khasiat Harum Malam
  • Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
  • Mencantikka dan menaikkan seri wajah.
  • Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
  • Melegakan panas badan.
  • Menegangkan payudara.
  • Memulihkan rasa rapat.
  • Mengencang otot kewanitaan.
  • Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
  • Menambah keharmonian suami isteri.
  • Menyihatkan rahim.
  • Mencantikkan payudara agar sihat dan montok.
  • Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  • Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  • Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
  • Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  • Mengurangkan tekanan dan tension
  • Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

Banyak jugak kelebihan Harum Malam ni kan. Sebenarnya dah lama nak try Harum Malam ni Tapi since dah menang 'Giveaway 5k Dunia Sebenar Shida' dan dapat hadiah Harum Malam dari Syiela d'beuty. Memang seronoklah Fiza dapat cuba terus. Alhamdulillah.. Macam tahu² je Fiza nak try Harum Malam ni. Terima kasih penganjur dan sponsor. :)

Untuk membeli Harum Malam ni, pastikan yang original ye. Fiza copypaste macamana nak tengok original dan bukan original dari Syiela d'beuty.Tq
Tiruan : pelekat tiada awan oren kat belah atas. Ori : ada macam awan oren
Tiruan : ada tulisan di bawa botol. Ori : botol kosong

Botol ori bila kita tekan tak kemek ye.

Botol baru kini penutup bewarna pink which is I loike it !

Cara pengambilan:
Pagi : 1 sudu sebelum sarapan
Malam : 1 sudu sebelum tidur
*Pastikan guna sudu plastik ye sebab Harum Malam mengandungi madu,dikhuatiri kalau guna sudu besi akan hilang khasiatnya.Nak Lagi sedap boleh simpan dalam peti sejuk .Produk Harum Malam Halal dan lebih 7 tahun dalam pasaran.. 

Sangat mudah cara pengambilannya kan. Nak mencuba? Boleh contact terus 012-9072776

Harga:
RM33/sebotol 

Add postage:
RM6 (SM)
RM10 (SS)

26 comments on "Kelebihan Harum Malam"
  1. tahniah dpt hadiah best..ada jg tgk kt FB..mcm menarik..boleh cuba ni :)

    ReplyDelete
  2. Eka macam nak try harum malam ni, tapi sebab eka merancang nak pregnant, takut pulak nak ambik.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum fiza, alhamdullilah murah rezeki kamu. bestnyaaa. teringin nak try, maybe lepas bersalin kot. heheheee ~~~

    ReplyDelete
  4. sana sini orang duk bercerita tentang Harum malam ni...rasa nak consume tp sekarang tgh consume minuman kesihatan utk blog review..maybe selepas tu kot..

    ReplyDelete
  5. produk femes je sikit mesti cepat je produk tiruannya keluar, tu yg risau terbeli yg fake kena hati2..tq for info.

    ReplyDelete
  6. byk org promosi..nak try juga nnt.ada tiruan juga ekk..kena berhati2 membeli

    ReplyDelete
  7. Fenomena Harum Malam...terlajak laris,belum cuba belum tahu nk kena cuba juga ler ye...

    ReplyDelete
  8. mkin rmai blogger wanita da cuba harum malam ni yeh..

    ReplyDelete
  9. yui ada beli utk mak dan mak kata mmg perasan kesaanya =)

    ReplyDelete
  10. pernah juga try ni tapi sekarang dah berenti..

    ReplyDelete
  11. sana sini penangan HArum malam pulak.. nak try jugak tp jijah beli jamu susuk dara.. lebih kurang je dgn ini..

    ReplyDelete
  12. dah ramai blogger yang try benda nie...tu yang rasa nk try jugak..huhu

    ReplyDelete
  13. banyak dah nampak orang ramai pakai benda nih hee

    ReplyDelete
  14. Zara tgk..mmg ramai yg dah guna ni..dan ejen2 pon smakin giat mjual produk ni sb byk pmintaan.. tp zara blom pena try lagii.. haha

    ReplyDelete
  15. tak pernah try walaupun teringin. Nama dia seram macam pontianak harum sundal malam. XD

    ReplyDelete
  16. Azwa dah cuba Harum Malam, memang sedap :)

    ReplyDelete
  17. i punya HM dah habis dah......sedap.....sedap

    ReplyDelete
  18. HM ni sesuai untuk yg umur berapa ya?

    ReplyDelete
  19. Mommies yang ada masalah susu badan. Boleh cuba umma lacto. InsyaAllah dengan umma lacto, susu akan melimpah ruah. Untuk maklumat lanjut whatsapp 0192241325

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik dan jaga adab sebagai komentator. Terima kasih.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature