Cara Melakukan Solat Dhuha dan kelebihan Solat Dhuha

Cara Melakukan Solat Dhuha dan kelebihan Solat Dhuha | Solat Dhuha dilakukan sebanyak 2 rakaat dan boleh juga dilakukan sebanyak 4, 6, 8 sehingga 12 rakaat dan setiap dua rakaat satu salam dan boleh juga setiap 4 rakaat satu salam Solat sunat Dhuha ini dilakukan pada ketika sedang naik matahari [an…

Bercuti ke tempat tempat menarik di Kemboja dengan pakej murah

Bercuti ke tempat tempat menarik di Kemboja dengan pakej murah | Asal dengar perkataan murah berebut nak tahu apa yang murahsangat tu kan? Fiza akan kongsi apa yang murah dan tempat tempat menarik di Kemboja ni. Bagi mereka yang suka bercuti berjalan sana sini luaskan permandangan tambahkan pengala…

Resepi Puding Roti Bakar

Resepi Puding Roti Bakar | Lama pulak tak update entry resepi ye. Sejak bersama #brampingcoffee hilang selera makan pulak. Berkesan betul. Tapi sejak stop seketika teringin pulak nak makan memacam dah macam orang mengidam. Sempat pulak buat puding roti bakar ni. Buatnya pun simple je.
Biasanya oran…

Muslim Niaga Platform Dropship Produk Islamik No.1 Malaysia

Muslim Niaga Platform Dropship Produk Islamik No.1 Malaysia secara online terkini yang sedang hangat diperkatakan di media sosial. Muslim Niaga merupakan platform dropship Produk Islamik bagi membantu individu yang ingin memulakan perniagaan secara dropship dengan memiliki laman web kedai online se…

Senarai lokasi catuan air di Negeri Selangor

Senarai lokasi catuan air di Negeri Selangor boleh rujuk pada senarai di bawah.Ada di antara Senarai lokasi catuan air di Negeri Selangor yang mungkin kengkawan Fiza tinggal.Apapun hadapi dengan sabar ye.
WILAYAH HULU LANGAT
Bandar Tun Hussien Onn
Saujana Impian
JUMLAH PINTU RUMAH: 8,378

WILAYAH KUALA…

Cara Bunuh Nyamuk Di Sekitar Rumah

Cara Bunuh Nyamuk Di Sekitar Rumah dengan berkesan adalah dengan cara DIY macam ni.Menggunakan bahan dan cara yang mudah.Kalau nak tahu berkesan ke tidak,Jom kita cuba sama²
Bahan² • 200 ml air • 50 gram gula merah • 1 gram ragi • botol plastik saiz besar
Cara² 1. Potong botol plastik ditengah-tengah…

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda memang teruja dengar. Produk rumusan semulajadi 100% terbukti berkesan untuk miliki kulit cerah berseri seawal 14 hari.Setelah bersama Ephyra selama 30 hari dapat memberikan kesan positive pada diri sendiri.[KLIK SINI].Kalau tak cuba mana nak tahu kan.
Alham…

IKEA February Sales 2014

IKEA February Sales 2014 datang lagi! Masa terbaik untuk shopping dalam IKEA February Sales 2014. Banyak design exlusive yang mampu buat rambang mata. Harga lebih murah dari biasa. Nama pun sales kan?Nak tahu apa lagi yang menarik tentang IKEA February Sales 2014 ni click je pada iklan IKEA yang ke…

Daftar Borang Permohonan Skim Myhome Rumah Mampu Milik Bantuan Subsidi RM30 000

Daftar Borang Permohonan Skim Myhome Rumah Mampu Milik Bantuan Subsidi RM30 000 salah satu usaha pihak kerajaan membantu rakyat Malaysia memiliki rumah yang berpendapatan rendah untuk memiliki rumah pertama. Dengan bantuan subsidi RM30 000 sekurang kurangnya dapat mengurangkan beban rakyat dengan k…

Belajar Menghargai

Takde aktiviti minggu ni cuma menyiapkan design yang customer order.Cuaca panas ni,kurang selesa nak buat kerja,idea pulak takde sebab kalau panas² mulahlah pening kepala.Minyak cap kapak peneman setia.So hari ni bayar hutang jejak balas ke blog² kengkawan.
Seronok baca kisah masing².Tumpang happy…

Resepi Lasagna Pasta Mudah

Dah lunch ke semua?Kalau belum meh nak bagi Resepi Lasagna Pasta Mudah.Kita lunch western hari ni.Masuk hari ni dah 3 hari Fiza tak menjamah nasi tau! Takde selera terhadap nasi =__=' why why why?Gara² B'Ramping Coffee.Tapi berselera makan benda lain pulak.Itupun makan sikit je sebab lebih…

B'RAMPING KOPI Untuk KURUS Dengan Senang

B'RAMPING KOPI Untuk KURUS Dengan Senang adalah pilihan terkini untuk kurus dengan mudah. B'ramping Coffee merupakan  Slimming Solution dengan diet tanpa lapar untuk kurangkan berat badan,mengatasi masalah gemuk dengan membantu bakar lemak, membentuk badan dan melancarkan pergerakan usus.Na…

Resepi Sizzling Yee Mee Mudah

Update Resepi Sizzling Yee Mee Mudah kejap sebelum tidur.Late dinner for us! Disebabkan dah lewat so kena lah masak benda yang mudah di masak "Sizzling Yee Mee".Dengan kuasa pemanggang ajaib yang ada lebih memudahkan kerja seorang surirumah.Betul tak?
Tak perlu nak pergi kedai dah.Masak j…

Program amal Kanser : Karnival Premier Zaba 2014 (KAPREZA 14)

Program amal Kanser : Karnival Premier Zaba 2014 (KAPREZA 14) | Satu program amal untuk kanser yang diberi nama Karnival Premier Zaba 2014 (KAPREZA 14) anjuran dari pelajar Kolej Pendeta Za'ba , Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) akan diadakan pada 2 March 2014 dengan pelbagai acara menarik.

Roti dan Pizza 100% Homemade dari Nieyza's Kitchen

Roti dan Pizza 100% Homemade dari Nieyza's Kitchen dengan resepi yang lazat dan sesuai untuk semua jenis event kini boleh didapati dengan mudah dengan hanya order secara online atau terus datang datang sendiri. Roti dan Pizza 100% Homemade dengan sos buatan sendiri 100% Halal dan bersih.Base Pi…

Fashion Wak Doyok

Fashion Wak Doyok yang kini menjadi trend fashion terkini yang makin menular di Malaysia. Siapa yang tak kenal Wak Doyok seorang lelaki yang bermisai lentikberjanggut dan berjambang tebal tu kan. Nama sangat pelik dan rare kot! Menampilkan gaya maskulin Era Inggeris 60-an yang berbeza berbanding …