Image Slider

Pameran pengantin Malaysia 2013-Edisi ke 33

Monday, June 10, 2013
Ini bakal pengantin! ehem.
Sepatutnya Fiza update hari sabtu sebab hari  ahad dapatlah korang pergi kan.tapi apakan daya disebabkan kepenatan dan busy siapkan kerja,so tak dapatlah nak update blog.Tapi takpelah Fiza akan share mana yang boleh di guna pakai untuk bride/groom to be ye. Pergi pun tujuannya untuk tempah printing kad kahwin.Kebetulan kedai yang fiza nak tempah tu ada bukak booth kat pameran tu. Alang alang nak pergi tu baik terus pergi PICC je la.

Alhamdulillah,rezeki pergi sana.Dapatlah FREE 2 bunting kalau hantar printing kat booth.Means order kat booth la.Kalau kat kedai memang tak dapatlah! So dah jimat budget untuk bunting tu. Ok kat situ dah cut budget sikit kan.Then,dapat cut RM50 lagi sebab hantar design gune file .psd photoshop.yeay! sangat jimat hokeh! kalau nak jimat sila design sendiri ye kad kahwin korang.Err tapi macam tak best pulak sebab design original pada dorang..ermm..harap harap tidak direcycle design tu.Tapi kalau nak recycle pun takde masalah kot.Suka hati doranglah asalkan design Fiza berbeza sikitlah kan.Nak tengok?Tunggu nanti lah ye.

Sebenarnya agak macam dah lambat jugak lah hantar printing.Supposed dah siap dah.Tapi disebabkan printing shop ni kata 7-14 hari je.So ON je la.Harap harap janji ditepati!.Ok da settle tujuan asal ke sini.

Tentang pameran ni pulak Fiza rasa kalau bab pakej semua ni tak kesahlah catering ke,andaman ke photography ke..Semua sooooo expensive! Memang tak sesuai untuk mereka yang jimat budget. Maybe target dorang adalah untuk mereka yang ada duit kan.So pejam mata je la tengok semua pamplet/brocher ni ha..Paper bag kosong ni pun berharga RM3.50.huhu...

Siapa yang tak nak kalau dapat entrance dewan macam ni kan.Glams kot!

Fuh fuh tarik nafas dalam dalam tengok pelamin ni.Kalau tengok harganya terus pingsan!
So far semua benda pun cantik dalam pameran ni.Bak kata Fiza tadilah kan, semua ni untuk mereka yang memang ada budget lebih.Lagipun yang bukak booth dalam ni sure la company yang bagus bagus bertaraf 5stars punya kan.Ye lah, nak bayar sewa booth/tempat lagi perlukan pelaburan banyak jugak kan.Tapi tu lah urusan kahwin kena bijak survey dan memilih.Ni pun Fiza rasa macam ada yang terlebih je ni. Menyesal sendiri.=__=' .Cuma berharap semuanya baik baik sahaja.aminnn...

Huihh tak sedar dah pukul 2:47 am, tak reti reti nak tidur ke Cik Fiza oi?? Esok keje,lupa ke?Dah sah sah esok jamm kan.Dahlah esok dah 'back to school' kan.ok,Fiza stop sini dulu ye.Kalau berkesempatan nanti Fiza share apa yang ada dalam pamplet ni ye.^__^

Lepas pegi PICC ni of courselah pergi melawat sekitar tempat untuk pre wedding shoot nanti di putrajaya.Nak tahu kat mana?Tunggu Fiza update nanti ye.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature