Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Pameran pengantin Malaysia 2013-Edisi ke 33


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Ini bakal pengantin! ehem.
Sepatutnya Fiza update hari sabtu sebab hari  ahad dapatlah korang pergi kan.tapi apakan daya disebabkan kepenatan dan busy siapkan kerja,so tak dapatlah nak update blog.Tapi takpelah Fiza akan share mana yang boleh di guna pakai untuk bride/groom to be ye. Pergi pun tujuannya untuk tempah printing kad kahwin.Kebetulan kedai yang fiza nak tempah tu ada bukak booth kat pameran tu. Alang alang nak pergi tu baik terus pergi PICC je la.

Alhamdulillah,rezeki pergi sana.Dapatlah FREE 2 bunting kalau hantar printing kat booth.Means order kat booth la.Kalau kat kedai memang tak dapatlah! So dah jimat budget untuk bunting tu. Ok kat situ dah cut budget sikit kan.Then,dapat cut RM50 lagi sebab hantar design gune file .psd photoshop.yeay! sangat jimat hokeh! kalau nak jimat sila design sendiri ye kad kahwin korang.Err tapi macam tak best pulak sebab design original pada dorang..ermm..harap harap tidak direcycle design tu.Tapi kalau nak recycle pun takde masalah kot.Suka hati doranglah asalkan design Fiza berbeza sikitlah kan.Nak tengok?Tunggu nanti lah ye.

Sebenarnya agak macam dah lambat jugak lah hantar printing.Supposed dah siap dah.Tapi disebabkan printing shop ni kata 7-14 hari je.So ON je la.Harap harap janji ditepati!.Ok da settle tujuan asal ke sini.

Tentang pameran ni pulak Fiza rasa kalau bab pakej semua ni tak kesahlah catering ke,andaman ke photography ke..Semua sooooo expensive! Memang tak sesuai untuk mereka yang jimat budget. Maybe target dorang adalah untuk mereka yang ada duit kan.So pejam mata je la tengok semua pamplet/brocher ni ha..Paper bag kosong ni pun berharga RM3.50.huhu...

Siapa yang tak nak kalau dapat entrance dewan macam ni kan.Glams kot!

Fuh fuh tarik nafas dalam dalam tengok pelamin ni.Kalau tengok harganya terus pingsan!
So far semua benda pun cantik dalam pameran ni.Bak kata Fiza tadilah kan, semua ni untuk mereka yang memang ada budget lebih.Lagipun yang bukak booth dalam ni sure la company yang bagus bagus bertaraf 5stars punya kan.Ye lah, nak bayar sewa booth/tempat lagi perlukan pelaburan banyak jugak kan.Tapi tu lah urusan kahwin kena bijak survey dan memilih.Ni pun Fiza rasa macam ada yang terlebih je ni. Menyesal sendiri.=__=' .Cuma berharap semuanya baik baik sahaja.aminnn...

Huihh tak sedar dah pukul 2:47 am, tak reti reti nak tidur ke Cik Fiza oi?? Esok keje,lupa ke?Dah sah sah esok jamm kan.Dahlah esok dah 'back to school' kan.ok,Fiza stop sini dulu ye.Kalau berkesempatan nanti Fiza share apa yang ada dalam pamplet ni ye.^__^

Lepas pegi PICC ni of courselah pergi melawat sekitar tempat untuk pre wedding shoot nanti di putrajaya.Nak tahu kat mana?Tunggu Fiza update nanti ye.
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
9 Comments
Share :

DISCLAIMER


All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [January 23, 2017] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor